June 28, 2022

Lebih Jimat Dengan Tawaran Melalui Aplikasi Marrybrown

Aplikasi Marrybrown Jimat

Korang dah muat turun aplikasi Marrybrown ke belum? Kalau belum, apa kata korang muat turun aplikasi Marrybrown di peranti pintar untuk nikmati tawaran istimewa dari Marrybrown.

Tak sangka, tiap² bulan korang boleh berjimat banyak setiap kali makan di Marrybrown.

Mana tidaknya, tiap² bulan ada je tawaran dengan diskaun menarik ditawarkan oleh Marrybrown melalui aplikasi mereka.

Cara nak dapatkannya hanya muat turun aplikasi Marrybrown di sini – https://mbapp.marrybrown.com/ dan korang terus boleh enjoy dengan pilihan tawaran yang ada.

Download Aplikasi Marrybrown

Lepas install aplikasi, jangan lupa untuk daftar sebagai ahli dan secara automatik korang akan layak untuk redeem FREE Marrybrown’s Crispy Chicken sebagai ahli baru sahaja.

Kemudian, pilih tawaran yang korang nak melalui aplikasi pada ruangan ‘Deals’. Pilih menu dan tekan ‘Redeem’.

Selepas itu, korang cepat-cepat beratur dekat kaunter dan tunjuk deals yang telah anda redeem. Nanti cashier akan scan QR code tawaran yang korang dah pilih tu.

Kemudian korang bayar.

Setiap RM1 yang korang belanjakan melayakkan korang dapat 1 point. Kumpul point sebanyak boleh, nanti korang boleh redeem banyak tawaran lain hanya menggunakan baki point yang korang miliki.

Deals Marrybrown Apps

Deals Marrybrown Aplikasi

Tawaran setiap bulan mungkin berbeza.

So, korang boleh la nikmati pelbagai tawaran istimewa melalui aplikasi Marrybrown setiap bulan.

Walaupun lepas raya, masih ada banyak tawaran menarik dengan diskaun sehingga 40% bagi menu-menu terpilih.

FREE Marrybrown's Crispy Chicken

Dengan hanya mendaftar sebagai ahli, korang secara automatik layak untuk redeem FREE 1x Marrybrown’s Crispy Chicken.

Jom muat turun aplikasi Marrybrown di sini https://mbapp.marrybrown.com/ dan korang terus boleh enjoy dengan pilihan Deals yang ada.

Apa tunggu lagi. Moh la kita ke Marrybrown.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *