September 23, 2023

Ayam Gangjeong, Inspirasi Citarasa Korea Hanya di Marrybrown

Ayam Gangjeong Marrybrown
Annyeonghaseyo Malaysia!

Ada tak peminat hidangan dari Korea? Kalau ada, apa kata korang dapatkan Ayam Gangjeong di Marrybrown berdekatan anda sekarang!

Hidangan ayam goreng yang disaluti dengan gabungan mantap sos pedas kemanisan, dari sentuhan inspirasi Korea hanya di Marrybrown untuk tempoh masa terhad bermula 8 April 2021 ini!

“Walaupun kita harus menjalani norma baharu, kami tahu kebanyakan rakyat Malaysia sedang kancheong untuk melancong ke luar negara sambil menikmati makanan budaya lain. Oleh itu, wahai rakyat Malaysia, jangan Gangjeong! kita pasti akan mendapat peluang itu.

Untuk itu, biarlah kami yang membawa kegembiraan kepada anda dengan memperkenalkan makanan daripada pelbagai pelusuk dunia yang anda rindu atau tidak pernah anda alami,” – Dato’ Joshua Liew, Ketua Pegawai Eksekutif Marrybrown.

Marrybrown Ayam Gangjeong

Korang boleh menikmati sama ada dua atau tiga ketul ayam dari Kombo Ayam Gangjeong yang bermula dengan harga RM 17.90.

Rasa ayamnya pedas-pedas manis yakni gabungan mantap sos pedas kemanisan mampu membawa suasana Korea ketika korang menikmatinya.

Sekiranya korang jenis yang suka makan burger,

Maka korang juga boleh menikmati burger yang dihidangkan dengan charcoal bun iaitu Kombo Burger Gangjeong yang bermula dengan harga RM 15.90.

Tapi lebih berlaloi jika korang ambil Set Gangjeong Box, dimama ia dilengkapkan dengan Burger Gangjeong dan dua ketul Ayam Gangjeong yang berharga RM 25.80.

Kesemua kombo diatas disajikan dengan Potato Wedges dan segelas Coca-Cola.

Bagi korang yang jenis “tidak lengkap tiada nasi”, korang boleh cuba tawaran terbaru Marrybrown rice bowl bermula dengan harga RM 11.90,- Kombo Gangjeong Rice Bowl didatangkan dengan nasi kukus dan potongan ayam.

Untuk maklumat lanjut mengenai Marrybrown, promosi dan perkhidmatan penghantaran, sila layari:

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

2 thoughts on “Ayam Gangjeong, Inspirasi Citarasa Korea Hanya di Marrybrown

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *