October 3, 2023

Domino’s Ssamjeang Pizza Kini Kembali Sempena Ulang Tahun ke-25 Domino’s Pizza

Domino’s Ssamjeang Pizza Dae Back

Berita baik buat pengemar makanan Korea.

Ssamjeang Pizza yang diinspirasikan dari Korea kini kembali dengan tiga perisa yang boleh anda dapatkan di Domino’s Pizza berdekatan anda.

Selepas berehat selama 2 tahun, kini Ssamjeang Pizza yang sangat digemari dan dinanti-nantikan akhirnya muncul semula bagi meraikan ulang tahun jenama Domino’s Pizza ke-25.

Majlis ini telah dilancarkan oleh Shamsul Amree, Ketua Pegawai Eksekutif di Domino’s Pizza Malaysia dan Linda Hassan, Ketua Pegawai Pemasaran Kumpulan Domino’s Malaysia, Singapura & Kemboja di Pusat Beli-belah Domino’s Hartamas.

Domino’s Ssamjeang Pizza
(L-R) Linda Hassan, Group Chief Marketing Officer, Domino’s Malaysia, Singapore & Cambodia, Shamsul Amree, Chief Executive Officer, Domino’s Pizza Malaysia and Fong Win Pink, Chief Marketing Officer, Domino’s Pizza.

Kembalinya Ssamjeang Pizza dalam masa terhad menjanjikan penawaran produk baharu dan dipertingkatkan yang bukan sahaja akan membangkitkan citarasa anda tetapi juga memberikan rasa kepuasan yang mendalam dengan setiap suapan, membuatkan mereka yang berani menghadapi kepanasan mendambakan lebih banyak lagi.

Trio ikonik Pizza Ssamjeang Domino yang terdiri daripada Ssamjeang Beef Bulgogi Pizza yang baru dan dipertingkatkan lagi pedas, Ssamjeang Chicken Pizza dan Ssamjeang Tuna Pizza.

Variasi piza ini akhirnya akan membawa rakyat Malaysia dalam perjalanan panas ke Korea, tetapi keterujaan pedas tidak terhenti di situ – ia didatangkan dengan tendangan sampingan yang sempurna Ayam-Haseyo yang menampilkan sos Ssamjeang pedas yang tidak dapat dinafikan.

Ssamjeang Beef Bulgogi Pizza

Salah satu kegemaran ramai, Ssamjeang Beef Bulgogi Pizza telah memikat hati dan citarasa ramai peminat sejak ia diperkenalkan.

Sebagai rangkaian yang paling pedas, ia sangat mengujakan dengan sos Ssamjeang yang sangat pedas untuk memenuhi keinginan rakyat Malaysia yang menggemari makanan pedas.

Setiap keping diisi dengan hirisan daging lembu yang tebal dan berair yang diperap dalam sos bulgogi yang dibakar sempurna di atas katil sos Ssamjeang yang berapi-api.

Ssamjeang Chicken Pizza

Ssamjeang Tuna Pizza

Ssamjeang Chicken Pizza dan Ssamjeang Tuna Pizza yang kurang pedas disalut dengan sos bawang berkrim dan dipadankan dengan sempurna dengan sos Ssamjeang panas, memenuhi selera rakyat Malaysia yang berbeza.

Domino’s Ayam-Haseyo

Jika kepedasan merupakan kegemaran anda, sayap ayam Domino’s Ayam-Haseyo yang sangat digemari akan membuatkan selera anda melambung keriangan.

Sayap panas yang lazat dibakar dengan sempurna, disalut dengan lazat dengan sos Ssamjeang pedas yang menyelerakan pasti anda tidak boleh menolaknya.

Penggemar makanan pedas dan pencinta ayam tidak akan pernah kenyang serta menagih sayap ayam yang pedas yang tidak dapat dinafikan ini – menjadikannya hidangan sampingan yang sempurna untuk promosi Ssamjeang Pizza yang hangat.

Domino’s Pizza akan memulakan “The Ssamjeang Heat Challenge” di cawangan terpilih sekitar Lembah Klang sebelum menyusur ke pelbagai negeri di Semenanjung Malaysia. Butiran cabaran ini akan disiarkan pada platform media sosial Domino’s

Nikmati lebih penjimatan dengan tawaran Domino’s Everyday Value Buy 1 Free 2 dengan penghantaran PERCUMA atau bawa pulang pada RM5 untuk piza Peribadi, tawaran termurah di bandar atau nikmati potongan 50% untuk semua piza sepanjang tahun!

Untuk membeli, kunjungi kedai Domino’s Pizza atau pesan dalam talian di https://www.dominos.com.my/.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *