June 3, 2020

Perintah Kawalan Pergerakan : Streaming Main PUBG Mobile Sepanjang Malam

PUBG Mobile - AbahKau Gamers Team
Dah masuk minggu ke-2 Perintah Kawalan Pergerakan dilaksanakan, sejak itu wall facebook sendiri penuh dengan post / update mengenai PUBG Mobile sahaja.

Disebabkan PUBG Mobile juga, Bro beli telefon Realme C3 lepas tengok beberapa post dilaman Youtube.

Kata orang, selagi boleh main, kita main.

Ok, setiap malam Bro streaming dengan Bronasa & D’One (Boleh refer pada gambar di atas).

Habis sahaja Perintah Kawalan Pergerakan ini, bro bakal dapat perintah kena uninstall PUBG Mobile.

IKLAN : Buy PUBG at the best price in Malaysia ~ https://t.productlink.io/a6ggu

BTW….

Jika tertiba Bro dapat buat duit dengan bermain PUBG, Bro akan submit borang pemohonan penangguhan uninstall PUBG.

Kalau Puan Isteri reject borang tersebut, maka Bro akan hulur $$$ yang Bro dapat tadi. Moga terbuka pintu hati dia dan redha dengan ketentuan ini hahaha.

Stay tune pukul 10.30 malam,

Bro akan mula streaming (Sah sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan) di www.youtube.com/broframestone sambil mengulas beberapa rakan yang sedang asik layan PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds) & juga di facebook Abahkau Gamers.

Jangan lupa add id : broframestone (Untuk PUBG Mobile & Bukannya PUBG Lite).

Jom tonton video hari ke-3 Bro bermain PUBG Mobile

***************

Jemput Follow Bro Framestone di Facebook ! Instagram ! Twitter

Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 10 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

21 thoughts on “Perintah Kawalan Pergerakan : Streaming Main PUBG Mobile Sepanjang Malam

  1. Ruby dah lama tinggal zaman main game. Ni masa #MCO pun belum lg rasa nak main game. Sibuk nak kemas rumah. Hahaha. Tapi tapi tapi ruby suka husband dan anak-anak main game. Takdalah mereka melekat kat ibu ni. Hahaha

  2. Haritu sampai anak suruh donlod game ni, aje gile, kang kalau maknya layan, ada dapur tak berasap hahahah tapi anak-anak Sis semua layan..hehehehe..

    1. Game ini, ada tempoh masanya…

      Kalau main dengan team dari member sendiri.. Kita leh set masa nak main dari kul berapa sampai kul berapa… Tapi 2-3 jam juga la…

    1. Kena cari game yang bersesuaian juga.. Ada yang mampu jana income beribu…

      Ada member, dia setahun dapat contract ratusan ribu hanya untuk stream setiap hari..

  3. I bukan kaki games.. Tak berapa nak berbakat sangat pun.. Tapi okelah main game duk diam2 kat rumah ikut arahan kerajaan spanjang pkp ni dijalankan.

  4. Anak Mrs. A pun main PUBG malam-malam jadi burung hantu kadang sampai ke pagi pastu siang tidur
    As long as tak keluar jumpa kawan-kawan bertabahlah ibu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *