July 16, 2020

Teka Perisa Pringles Mystery Flavour & Menang Wang Tunai RM20,000

Teka Pringles Mystery Flavour
Teka rasa snek Pringles Mystery Flavour?

Untuk pengetahuan korang, Pringles telah perkenalkan Perisa Misteri (Mystery Flavour) yang baharu dan boleh didapati untuk masa yang terhad mulai 1 Mac 2020.

Pringles Mystery Flavour didatangkan dalam tin putih, buat korang tertanya-tanya dan cuba meneka apa rasa snek ini sewaktu menyuapnya ke dalam mulut!

Ia kini boleh didapati di kedai runcit utama serta laman e-dagang di seluruh negara mulai 1 Mac hingga 30 April 2020.

Untuk menjadikannya lebih menarik,

Seorang (1) pemenang bertuah akan membawa pulang hadiah tunai bernilai RM20,000 jika mereka dapat meneka Perisa Misteri dengan betul!

Cara sertai Peraduan Teka Perisa Misteri Pringles!

  • BELI mana-mana 2 tin kerepek Pringles (jangan lupa untuk menyimpan bukti pembelian!)
  • Log masuk ke laman web Pringles Malaysia di www.pringles.com. TEKA Perisa Misteri &
    maklumkan kepada kami misteri kegemaran anda tidak lebih daripada 25 perkataan.

Mudah bukan?

So, apa tunggu lagi. Dapatkan kerepek Pringles Mystery Flavour hari ini dan sertai cabaran "Guess the Flavour" untuk merebut peluang memenangi hadiah wang tunai RM20,000!

Nota Kaki : Pringles Malaysia akan memberi satu (1) petunjuk setiap dua (2) minggu di halaman Facebook Pringles. Ada empat (4) petunjuk untuk dikumpulkan.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

12 thoughts on “Teka Perisa Pringles Mystery Flavour & Menang Wang Tunai RM20,000

  1. kita da cuba, mula2 rasa macam pasta bolognese, makan lagi sekali, rasa macam pizza…then makan lagi rasa macam beef lasagna! dahsyat jugak kalo betul ada perisa beef dalam tu..haha

  2. tak jumpa la ni time shopping.
    memang kerap beli perisa original utk anak2.
    xde stok kot kat kampung aida ni. if ada, boleh jugak join.
    dpt hadiah? alhamdulillah… berbaloi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *