July 25, 2024

Pizza Chicken Cheesy Bites Kembali Lagi Bersama Cheesy Dip

Pizza Chicken Cheesy Bites at Pizza Hut
Pizza Hut memperkenalkan semula pizza kegemaran ramai, yakni Pizza Chicken Cheesy Bites.

Pizza edisi terhad ini boleh didapati di semua cawangan Pizza Hut seluruh negara dari bulan Oktober hingga Disember 2017.

Boleh dikatakan,

Hampir 90% rakan di facebook Bro yang pernah merasainya memberi respon bahawa mereka amat menyukainya. Bahkan ada juga rakan yang teringin nak rasa bila pertama kali Bro berkongsikan pengalaman Bro di laman sosial.

Pizza Chicken Cheesy Bites at Pizza Hut

Kali ini, Pizza Chicken Cheesy Bites mampu membuat anda teruja.

Ia didatangkan dengan 18 kerak pizza, penuh dengan kejutan keju cheddar dan mozarella, dilengkapi pula dengan peperoni ayam lazat, bebola daging ayam dan cebisan daging ayam di atas sos tomato salsa dan keju.

Pasti terliur anda membayanginya ;)

Pizza Chicken Cheesy Bites at Pizza Hut

Gabungan peperoni ayam lazat, bebola daging ayam dan cebisan daging ayam bersama dengan keju cheddar dan mozarella menjadikan pizza ini sesuatu yang enak dan berbaloi untuk dinikmati.

Sesuai sangat dengan slogannya, “Lebih Keju, Lebih Banyak Cara Makan, Lebih Menyeronokkan”.

Ketika menikmati Pizza Chicken Cheesy Bites, anda boleh rasa pasti teruja dengan kejutan keju menyeluruh yang enak di dalam setiap gigitan.

Yang pasti, hidangan ini dihasilkan untuk memberi keseronokan dan kelazatan maksima untuk anda semua.

Pizza Chicken Cheesy Bites at Pizza Hut

Dalam masa yang sama,

Pizza Hut turut memperkenalkan add-on terbarunya untuk dinikmati bersama dengan pizza Chicken Cheesy Bites; Cheesy Dip – sos keju pekat dan berkrim untuk kenikmatan Chicken Cheesy Bites yang lebih hebat.

Ianya boleh didapati bermula daripada 15 November 2017.Chicken Cheesy Bites PizzaPizza Chicken Cheesy Bites terbaru ini boieh dibeli melalui pesanan ala carte pada harga RM35.50 untuk saiz biasa.

Manakala pilihan kombo pula, boleh didapati melalui penghantaran (delivery), take-away atau dine~in.

Pilihan kombo boleh didapati untuk dua atau empat orang secara dine-in, masing-masing pada harga RM37.90 atau RM69.90 setiap satu.

Kombo Chicken Cheesy Bites untuk dua orang menampilkan pizza Chicken Cheesy Bites bersaiz biasa, dua sup krim cendawan, dua minuman dan satu hidangan pembuka selera.

Manakala Kombo Chicken Cheesy Bites bagi empat orang, menawarkan tambahan satu piza favourite pan/hand-stretched bersaiz biasa yang datang dengan empat sup krim cendawan, empat minuman, empat hidangan ais-krim dan 2 hidangan pembuka selera.

Untuk maklumat lanjut mengenai Pizza Chicken Cheesy Bites dan promosi terkini, anda boleh layari www.pizzahut.com.my dan Facebook Pizza Hut.

Jangan lupa muat turun aplikasi Pizza Hut di telefon pintar anda ;)

Jemput Follow Bro Framestone di Facebook ! Instagram ! Twitter

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

13 thoughts on “Pizza Chicken Cheesy Bites Kembali Lagi Bersama Cheesy Dip

  1. Bro makan senyap2 jer kat sebelah tu hehehehe tapi memang setakat satu talam tu boleh habis lah makan seorang memang penuh cheese lepas tu cicah dengan sos cheesy dia memang lagi terangkat best….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *