February 21, 2024

Miliki Telefon Pintar BenQ F5 dan BenQ T3

BenQ F5 BenQ T3
Telefon Pintar (Smartphone) mampu milik dari BenQ untuk anda miliki.

Anda boleh miliki BenQ F5 pada harga RM699 (harga biasa RM799) dan BenQ T3 pada harga RM499 (harga biasa RM599). Ianya didatangkan sekali dengan casing eksklusif dan pelindung skrin secara PERCUMA.

Ianya dikuasakan dengan cip 4G LTE berkelajuan tinggi (Cat4) dimana anda boleh memuat turun berkelajuan tinggi sehingga 150 Mbps (tetapi bergantung pada liputan pihak telco).

Hadir dengan Mod Ultra sensitivi 4x mampu meningkatkan kualiti gambar yang diambil dalam pelbagai tetapan cahaya.

F5 dan T3 dilengkapi oleh kamera belakang 13 & 8 Megapiksel.

Jangan dilupa juga Mod Pengesan Senyuman (Smile Detection) mencipta gambar yang tajam dan tidak kabur, terutama jika tangan anda mengalami gejala Parkinson sewaktu mengambil gambar Selfie he…23x

BenQ Malaysia Lancar Photo Contest #BenQFunMoments

BenQ F5 & BenQ T3 Blogger Event

Bro baru-baru ini ada menyertai event pelancaran Photo Contest #BenQFunMoments yang diadakan di Facebook BenQ mulai 1- 20 Disember 2014.

Tak susah pun nak join contest ini,

Anda hanya perlu memuat naik foto kreatif anda bersama orang yang tersayang dengan hashtag #BenQFunMoments di Instagram dan timeline facebook anda. Penyertaan akan diadili berdasarkan kreativiti oleh pihak BenQ.

BenQFunMoments Contest

Jom sertai contest ini, untuk memenangi Smartphone BenQ F5 dan BenQ T3. Info lanjut di http://tinyurl.com/BenQFunMoments2.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

18 thoughts on “Miliki Telefon Pintar BenQ F5 dan BenQ T3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *