October 25, 2020

#BiggerBreak RM100 Setiap Hari Bersama KitKat

Zizan Razak KitKat BiggerBreak

Rehat sebentar bersama KitKat!

Sesambil rehat itu, jom sertai cabaran #BiggerBreak yang berlangsung di Facebook dan twitter KitKat dimana anda boleh memenangi RM100 setiap hari.

Mudah sahaja.

Apa yang anda perlu buat? Hanya tunggu pukul 3 petang dan sertai cabaran ini :)

Bigger Break Bersama KitKat

Sesambil nak tunggu pukul 3 petang, apa kata anda baca tentang info ini.


Dari info yang terdapat dalam diagram ini, anda sendiri boleh agak kenapa golongan seperti anda perlu berehat sebentar.

Tekanan kerja mampu buat anda hilang senyum pada bibir anda. Sedangkan senyuman itu mampu memberi aura positif kepada diri anda, kerja anda dan juga suasana sekeliling anda juga.

Jika nampak rakan sekerja anda yang tertekan. Hulurkan saja KitKat pada mereka.

Peraduan Chunky Break di Facebook

Cabaran BiggerBreak KitKat MalaysiaKempen Bigger Break Drive oleh Kit Kat Chunky menampilkan Peraduan Chunky Break di Facebook dari 5 hingga 18 Mei.

Ianya bagi menggalakkan anda berehat dan bergembira walaupun sekadar beberapa minit.

Bagi peminat Kit Kat, anda boleh mengambil bahagian dengan menekan klik pada butang ‘Like’ di laman Facebook KitKat Malaysia bagi mendapatkan maklumat terbaru mengenai peraduan.

Setiap hari,

Satu soalan atau tugas akan dipaparkan di laman Facebook Kit Kat Malaysia dengan tag #biggerbreak pada jam 3 petang.

Anda perlu mengemukakan jawapan yang tepat pada bahagian komen, tag tiga orang kawan dan juga tag #biggerbreak dengan jawapan tersebut.

Bentuk soalan atau tugas adalah pelbagai, daripada permainan menyusun huruf dan silang kata hingga ke mengira bilangan coklat Kit Kat.

Tiga jawapan tepat yang pertama akan diumumkan sebagai pemenang di Facebook pada jam 12 tengah hari pada hari berikutnya. Tiga orang pemenang ini akan menerima wang tunai RM100 setiap seorang.

Peraduan Twitter Chunky Break

Peraduan Twitter Chunky Break pula akan berlangsung menerusi Twitter dari 19 hingga 31 Mei di mana anda perlu ikuti akaun twitter @KitKatMsia.

Soalan akan ditweet setiap hari pada jam 3 petang dengan hashtag #biggerbreak.

Untuk berpeluang memenangi wang tunai RM100 setiap hari, anda perlu mengemukakan jawapan yang tepat dalam tweet balas kepada soalan tersebut dengan hashtag #biggerbreak. Tiga jawapan tepat yang pertama akan diumumkan menerusi Twitter pada jam 6 petang setiap hari.

Iklan Kit Kat Chunky Bersama Zizan

Disclaimer : This is a sponsored post from Nestle Malaysia that contains affiliate links relevant to the Nestle Kit Kat Chunky “Bigger Break” campaign . I received compensation in exchange for writing this review. Although this post is sponsored, all opinions are my own.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

5 thoughts on “#BiggerBreak RM100 Setiap Hari Bersama KitKat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *