July 14, 2024

Amazfit Active – Gaya Hidup Aktif dan Sihat Buat Wanita Abad Ke-21

Amazfit Active - Ultimate Smartwatch

Zepp Health Corporation, pakar global dalam teknologi boleh pakai pintar dan kesihatan, memperkenalkan Amazfit Active, direka untuk wanita abad ke-21 untuk kekal aktif dan kekal sihat.

Jam tangan pintar serba boleh ini akan menjadi pasangan anda di tempat kerja, semasa bersenam dan bermain.

Evolusi jenama Amazfit dipaparkan dalam Amazfit Active. Direka dengan kualiti terbaik siri Amazfit GTS dan Mini,
pengguna akan menghargai gabungan penampilan yang lebih tinggi daripada Amazfit GTS, ditambah siri Mini ultra- ringan serta kos efektif.

Ini adalah yang terbaik untuk SATU dunia, dalam bergaya serta boleh dipakai untuk kesihatan.

Amazfit Active diperbuat menggunakan aloi aluminium ultra-ringan dan reka bentuk plastik, menggabungkan
paparan HD AMOLED 1.75", panggilan Bluetooth yang mudah dan bermain muzik, Sistem Satelit Navigasi Berbilang Global (Berbilang-GNSS) dan navigasi laluan pemetaan tepat untuk berjoging, pendakian atau mana-mana trek lain.

Panduan Latihan dikuasakan AI oleh Zepp Coach mengagregatkan data seperti kadar denyutan jantung 24 jam, SpO2 dan pemantauan tekanan untuk pelan senaman yang sesuai. Ciri Active ialah hayat bateri ultra lama, yang boleh bertahan sehingga 14 hari penggunaan biasa.

Amazfit Active

Menampilkan 130+ mod sukan, yang terbaru, Trek Running akan mengekalkan rentak dan belahan anda.

Dengan Zepp Coach, pada pergelangan tangan, akan memantau dan menganalisis senaman anda, gesaan suara semasa latihan, mengaitkan data dan mengoptimumkan latihan masa hadapan ke arah kecergasan yang lebih baik.

Dalam Midnight Black dan Petal Pink, pada harga RM599.00, Amazfit Active adalah pertimbangan yang menarik untuk wanita aktif-profesional.

Ciri-ciri lain termasuk lebih 100 muka jam, kalis air 5ATM, storan muzik, Sistem Penilaian Kesihatan PAI, aplikasi dan permainan yang boleh dimuat turun, aplikasi Zepp dan banyak lagi. Mencipta organisasi daripada huru-hara, Amazfit Active boleh meningkatkan kualiti hidup untuk kekal aktif, kekal sihat.

Bermula pada 3 November 2023, Amazfit Active boleh didapati di Shopee, Lazada, dan Kedai TikTok, yang dijual dengan harga RM599.00.

Setiap pembelian akan menerima hadiah beg silang badan dan Pas Percubaan 7 hari Celebrity Fitness sementara stok masih ada.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *