You are here
Home > Bersama BroFramestone > Segmen Perdajal Bro Framestone > Gambar Parody Blogger Hasrul Hassan

Gambar Parody Blogger Hasrul Hassan

Parody Blogger Hasrul Hassan
Kalau ikutkan, dah lama juga Bro perhatikan perangai blogger Hasrul Hasan ini.

Dari kes belajar nak selfie sehingga sekarang hampir nak curi trademark Bro secara senyap-senyap bila bergambar.

Sekali dia up gambar seperti diatas, terus Bro buat Parody khas untuk beliau.

Tetapi lewat hampir 24 jam.

Nak buat macam mana, Bro jarang keluar rumah dan drive. Alang-alang dah keluar dan drive, terus selfie untuk memparodykan si Hasrul Hassan ini.

Sewaktu beliau upload gambar ini semalam,

Ada rakan-rakan blogger mati-mati ingat yang itu adalah Bro. Bila amati, baru perasan ianya Hasrul Hassan. Ada iras-iras ke? Or gaya lebih kurang?

Tapi parody ini fail sebab xde cermin mata macam dia punya He…23x

**** iklan di Bro Framestone *****

Ingin iklan anda, dipamerkan di blog Bro Framestone seperti ini. Anda boleh PM Bro Framestone di FB.

Bicara Bro : Susah nak jumpa blogger yang ada identity sendiri. Selain kandungan copy paste, gaya dan personality pun copy paste juga.

Be yourself lebih bagus.

Bro pula? Nak jadi lebih baik dari hari ini dan hari-hari sebelum ini. Mungkin sampai ketikanya Bro akan berhenti berblog atau slow down – Bergantung pada mana yang lebih baik. Seronok menulis blog setiap hari dari tahun 2006.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

49 thoughts on “Gambar Parody Blogger Hasrul Hassan

  1. Bro…hahhaha parody yg berjaya…saya ni peminat setia mr HH tu…best entry dia byk ilmu…tp dia dok Penang kan…kikikiki kalo x leh sign autograf kalo pree….bro nanti senang ju up Soal Jawab bersama bro framestone ye…sekarang nk habiskan cerita entry tertunggal lama ni…

Leave a Reply

Top