17,147,929 total views, 3,318 views today

Gambar Parody Blogger Hasrul Hassan

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Parody Blogger Hasrul Hassan
Kalau ikutkan, dah lama juga Bro perhatikan perangai blogger Hasrul Hasan ini.

Dari kes belajar nak selfie sehingga sekarang hampir nak curi trademark Bro secara senyap-senyap bila bergambar.

Sekali dia up gambar seperti diatas, terus Bro buat Parody khas untuk beliau.

Tetapi lewat hampir 24 jam.

Nak buat macam mana, Bro jarang keluar rumah dan drive. Alang-alang dah keluar dan drive, terus selfie untuk memparodykan si Hasrul Hassan ini.

Sewaktu beliau upload gambar ini semalam,

Ada rakan-rakan blogger mati-mati ingat yang itu adalah Bro. Bila amati, baru perasan ianya Hasrul Hassan. Ada iras-iras ke? Or gaya lebih kurang?

Tapi parody ini fail sebab xde cermin mata macam dia punya He…23x

**** iklan di Bro Framestone *****

Ingin iklan anda, dipamerkan di blog Bro Framestone seperti ini. Anda boleh PM Bro Framestone di FB.

Bicara Bro : Susah nak jumpa blogger yang ada identity sendiri. Selain kandungan copy paste, gaya dan personality pun copy paste juga.

Be yourself lebih bagus.

Bro pula? Nak jadi lebih baik dari hari ini dan hari-hari sebelum ini. Mungkin sampai ketikanya Bro akan berhenti berblog atau slow down – Bergantung pada mana yang lebih baik. Seronok menulis blog setiap hari dari tahun 2006.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

49 thoughts on “Gambar Parody Blogger Hasrul Hassan

  1. nampak sama tapi bukan bro…hehe

    1. He…23x Nanti keluar statement, Rupanya Bro Framestone adalah Hasrul Hassan…

  2. Nampak sama tapi tak serupa. .. πŸ˜‰

    1. Tau xpe…. Gua tempoh hari masa nampak gambar nie dok terfikir, masa bila gua ambil gambar macam nie

  3. Haha macam ni pon ado, pakar seo tu.

    1. Pakar SEO ke idak.. Itu bukan masalah gua, asalkan dia jadi mangsa parody gua je

  4. Bro…hahhaha parody yg berjaya…saya ni peminat setia mr HH tu…best entry dia byk ilmu…tp dia dok Penang kan…kikikiki kalo x leh sign autograf kalo pree….bro nanti senang ju up Soal Jawab bersama bro framestone ye…sekarang nk habiskan cerita entry tertunggal lama ni…

    1. Ala selitkan aje soal jawab bersama Bro Framestone tue je…

      Erm…. Tertiba rasa macam Bro xde peminat setia la la la

    1. Hanya Jauhari mengenal manikam

  5. pedas tu..hehhee…mana ada sama..mak ayah lain-lain.nti ida pun nk ikut ngk la..hahahha

  6. Sudah hampir sama. Pelanduk 2 serupa. πŸ™‚

    1. Ok lepas nie, kita tengok siapa yang bakal diparodykan πŸ™‚

  7. Eh eh.. Nampak sama lah. Hehehe. Tukar je spek mata tu terus sama.

    1. He…23x Bro xde spek macam dia… Spek 3D yang dapat free masa tgk wayang ada la

  8. dah hampir sama muka dua orang otai nie..hahaha

  9. Sama tapi tak serupa namanya nih. hehe…
    Nampak ganaih tu… πŸ˜€

    1. Yang mana satu nampak ganaih tue?

  10. pipi yang kembung dan lebihan di bawah dagu yang sama…kikik…

    1. Amboi. hang… over dah tue… tunggu la turn hang nanti

  11. Win! Menjadi plak.. muka pon nak ketat.. hehehe.. org laki selfie memg mcm tu ke?? Duckface skit.. hehehe

    1. Kalau nak duckface, pergi usha blog Ben Ashaari

  12. Sama tapi tak serupa… serupa tapi tak sama hehee.. dua2 blogger hebat tak main copy paste punya.. tapi kopi minum kan.. πŸ˜€ πŸ˜€

    1. Gua layan Nescafe je nie beb

  13. Apa2 pun dua2 blogger otai..hahahaha

    1. Eh, saya tak otai… biasa2 je.. xde apa2 keistimewaan pun

  14. ha’a laaa… memang ade nmpak iras skit… mayb sbb topi tu kowt…

    1. Maybe la… Gua dah 3 tahun guna topi ini.

  15. sama habis nie.. cume spek mata je lain sikit..hihi.. satu musim hujan satu lagi tak..hahah…

    1. Bro jenis dah tak pakai spek. So memang xde spek macam tue, spek untuk bergaya ada la

  16. dah jumpa kemba ye, sama tapi tak serupa

    1. Tak jumpa lagi bila tahu dia nie kembar kita

  17. sekali pandang macam sama dua kali pandang baru perasan..hehe

    1. Bro mula-mula pandang dulu pun rasa hairan juga.. Ye la, sejak bila pula bro ambil gambar macam tue then upload dekat fb

  18. topi beretta tu dan gaya memang sama dah… macam adik abang lah…

    1. He..23x siapa nampak macam adik dan siapa nampak macam abang?

  19. Gaya dah macam nampak ada tu, tapi Bro HH tu buat muka ‘garang’ gitu.. πŸ™‚

  20. Hehehe….. Kena cegah nie, lama2 identiti bro pula yang tenggelam… Tak ada perasaan ker HH nie…???

    ***IsmailDotCom***

    1. Tak pe, Bro boleh bina identity baru… πŸ™‚ termasuk dalam azam 2015

  21. uihh…jangan tersalah orang dah ler nanti ..muahaha

    1. Kalau tersalah orang macam mane ek he..23x

  22. Adik beradik ni.. cuma tak nak ngaku je kan..hehehe

    1. Amboi, tunggu time je la gua bakal bahan lu pula

  23. janggut itu menjadikan perbezaan yang jelas!

  24. aishh..

    rajin plak wat parody ye.

  25. Nampak sama tapi bukan dia.. hihiiiii

Leave a Comment