October 29, 2020

Kontroversi Perkahwinan Pelakon Izzue Islam


Seperti yang kita sedia maklum, pelakon Izzue Islam baru sahaja mendirikan rumah tangga baru-baru ini.

Tahniah buat beliau.

Izzue Islam dan Awin Nurin telah diijabkabulkan oleh bapa Awin sendiri, Waharudin Bin Jonit, 58, dengan mas kahwin berjumlah 11 dinar dan wang hantaran berjumlah RM11,111.11

Untuk pengetahuan, majlis pernikahan kedua mempelai ini turut disaksikan oleh pihak keluarga dan juga rakan-rakan terdekat.

Tetapi, terdapat satu kontroversi terjadi sewaktu majlis perkahwinan beliau.

Dengar cerita sewaktu selesai majlis akad nikah, isterinya iaitu Awin Nurin telah berbisik, “Sebenarnya saya isteri dia” sampai memberi jelingan tajam kepada Tiz Zaqyah.

#Troll

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

36 thoughts on “Kontroversi Perkahwinan Pelakon Izzue Islam

  1. La ingatkan apa yang kontroversi sangat tu haha. Tapi ramai perempuan komplen pasal isteri si Izzue ni. Tak faham betul. Dah jodoh dorang, terima jela ye tak. Lagipun cantik apa si Awin.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *