17,147,734 total views, 3,123 views today

Malam Terakhir di Lake Toba Festival 2014

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Malam Terakhir di Lake Toba Festival 2014
Ini merupakan malam terakhir kami, selaku Media antarabangsa bagi Festival Danau Toba (Lake Toba Festival 2014) di sini. Esok kami akan pulang ke Medan sebelum kembali ke negara masing-masing.

Tak sangka berpeluang untuk berkenalan dengan rakan media dari Thailand, Jerman, Ireland, UK dan Belanda.

Esoknya kami akan pulang ke Medan sebelum pulang ke negara masing-masing.

Terima kasih kepada Kementerian Pariwisata dan Ekonomi Kreatif, Indonesia Kerana sudi menjemput kami menyertai Famtrip ini.Begitu juga dengan AirAsia Indonesia yang sudi menaja penerbangan dan perkhidmatan sepanjang penerbangan bersama mereka.

Tidak lupa juga kepada Majalah Libur dan Blooggers yang sudi memilih Bro sebagai wakil untuk berada disini.

Harap dilain masa, berkesempatan lagi untuk menyertai aktiviti seperti ini.

Apa itu Lake Toba Festival 2014?

Nanti Bro akan kongsikan di blog ini, dan detail yang lebih lengkap di Majalah Libur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 thoughts on “Malam Terakhir di Lake Toba Festival 2014

  1. bestnya jadi blogger femes kan,, ada je yang nak sponsor itu ini and out of all, sponsored trips are the best kan,,, nak jugakkkkkk

    1. femes ke? mana ada best kalau anak isteri ditinggalkan

    1. Alhamdulillah dan terima kasih

  2. Selamat terbang kembali ke tanah air.

    1. Alhamdulillah sudah selamat kembali 🙂

  3. haa cepat2 cerita.. husna pon nak taw jgak apa yg ada kat festival danau toba tu..hehehe..

    1. Amboi tak sabar nampaknya… Tunggu ya…

  4. Mesti ini menjadi satu pengalaman yg bro takkan dapat lupakan 🙂

    1. Memang best… relax dan santai saja waktu itu

  5. pengalaman ni sangat berhargalah, dapat sertai dengan media/blogger luar negara. nanti kongsikan cerita banyak2lah yer…..heeee

Leave a Comment