June 22, 2021

11 Nov 2012 – Majlis Perkahwinan Sebelah Johor


11 Nov 2012

Tarikh majlis perkahwinan Bro dan pasangan di Parit Raja, Johor.

Insya’lah bro akan bersanding pada pukul 12 tengahari ini. Risau sebelah petangnya hujan.

Tengah musim hujan merangkap musim mengawan. Elok dipercepatkan, maka ada banyak masa untuk pengantin berehat.

Doakan majlis hari ini berjalan lancar.

– Amin –

Peta ke lokasi rumah pengantin perempuan :-

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

43 thoughts on “11 Nov 2012 – Majlis Perkahwinan Sebelah Johor

    1. Bro tak sempat nak share… tunggu je la dari rakan-rakan yang lain.

      Buat masa sekarang hanya mama maszull je yang dah buta update penuh dengan cerita + gambar

    1. hahaha…bulan 11 lah zie kawen last year.
      11.11.11 (jumaat) akad nikah, 12.11.11 sanding belah suami
      dan 13.11.12 baru sanding belah zie…hehehehe

  1. Tahniah.Moga kekal ke akhir hayat.Tahniah juga sebab dapat orang Johor.Akak pinjam gambar Maszull masa majlis tu tau.Saja buat kenangan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *