Gadis Blogger Yang Perlu Anda Kenali

Atas permintaan ramai, hari ini bro ingin memperkenalkan gadis blogger yang perlu anda kenali. Tak kenal maka sampai bila-bila pun anda tak kan kenali mereka.

Sebelum ini Bro pernah perkenalkan beberapa blogger. Anda boleh baca di parenting blogger, blogger awesome, 3 blogger, Blogger MSMW 2013 dan Blogger Sepetang.

Jom kita berkenalan dengan gadis blogger pula kali ini.

Meraka adalah diantara blogger yang menyertai majlis iftar di Restoran Tupai Tupai Shah Alam baru-baru ini. “Siapakah gadis-gadis ini?” tanya golongan lelaki yang nak berkenalan he..23x

  1. Yana Rosle – seorang freelance model, ramai gak yang nak ngorat dia.
  2. Ayue Jean AJ – salah seorang kaki komen dekat facebook dan blog bro.
  3. Nadia Johari – salah seorang kaki komen blog bro dan suka like status facebook Bro banyak-banyak. Dia juga selalu pecah tayar motor. Berat sangat kot he..23x
  4. Tya Saleh – dia majuk dengan bro, tapi nampak dia macam budak sekolah rendah.

Ok itu sahaja..

Cukup 4 orang, boleh buat calon isteri nie.

Apa2 pun selamat berkenalan dengan mereka, rajin-rajin datang ke blog mereka dan meninggalkan komen ek. Mereka memang sporting dan ramah dengan Bro (dengan korang, bro xpasti la ek)