17,167,135 total views, 655 views today

Gadis Blogger Yang Perlu Anda Kenali

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Gadis Blogger Yang Perlu Anda Kenali

Atas permintaan ramai, hari ini bro ingin memperkenalkan gadis blogger yang perlu anda kenali. Tak kenal maka sampai bila-bila pun anda tak kan kenali mereka.

Sebelum ini Bro pernah perkenalkan beberapa blogger. Anda boleh baca di parenting blogger, blogger awesome, 3 blogger, Blogger MSMW 2013 dan Blogger Sepetang.

Jom kita berkenalan dengan gadis blogger pula kali ini.

Meraka adalah diantara blogger yang menyertai majlis iftar di Restoran Tupai Tupai Shah Alam baru-baru ini. “Siapakah gadis-gadis ini?” tanya golongan lelaki yang nak berkenalan he..23x

  1. Yana Rosle – seorang freelance model, ramai gak yang nak ngorat dia.
  2. Ayue Jean AJ – salah seorang kaki komen dekat facebook dan blog bro.
  3. Nadia Johari – salah seorang kaki komen blog bro dan suka like status facebook Bro banyak-banyak. Dia juga selalu pecah tayar motor. Berat sangat kot he..23x
  4. Tya Saleh – dia majuk dengan bro, tapi nampak dia macam budak sekolah rendah.

Ok itu sahaja..

Cukup 4 orang, boleh buat calon isteri nie.

Apa2 pun selamat berkenalan dengan mereka, rajin-rajin datang ke blog mereka dan meninggalkan komen ek. Mereka memang sporting dan ramah dengan Bro (dengan korang, bro xpasti la ek)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 thoughts on “Gadis Blogger Yang Perlu Anda Kenali

  1. Hahahahah…
    Alamak Bro, malu i okay… *kununnya la malu*
    Salam kenal ye semuaaa…

  2. Nice post.
    Please visit our website http://www.adaharga.com to post your free listings.

  3. Lepas ni tentu ada pengunjung blog bro yang berminat nak berkenalan dengan mereka… Mereka ni masih avalable lagi ker?

  4. mana satu yang single bro?
    nak gi ngorat nih

  5. Freelance model.. boleh ajak photoshoot ni 🙂

  6. mana satu nak pilih ni,hehehe

  7. boleh sambar 3 je lagi bro..satu lagi meh bagi sini.hehe

  8. Wah.. Meriah ngan Awek yea Bro?

  9. hmmm… bestnya dpt promote dari bro… tq bro, tolong carikan jodoh utk sy… heheeh…

  10. Alaaaa bro, sy xde ke??? -_- Nak gak cari calon suami ni

  11. Untunglahh jeles pulak hihi

  12. bila pun nk perkenal Asyik kt dlm blog Bro..hehe..:)

    1. Boni Kacak ada 4 kuota bolehlah try. 🙂

  13. hoho..kena kenal ke..hoho

  14. citt..motor pancit jugak die sebut….dush2

  15. kenal AJ jer sorang yg lain tak kenal…nak kena terjah nie…..

  16. skarang jugak g terjah 🙂
    thanx ler sudi kenalkn..
    hehe.

  17. maszull

    assalamualaikum bro…bagus la kalau dpt penghargaan dr blogger teman alam maya mcm ni awek pula tu…

Leave a Comment