You are here
Home > Bersama BroFramestone > Gadis Blogger Yang Perlu Anda Kenali

Gadis Blogger Yang Perlu Anda Kenali

Gadis Blogger Yang Perlu Anda Kenali

Atas permintaan ramai, hari ini bro ingin memperkenalkan gadis blogger yang perlu anda kenali. Tak kenal maka sampai bila-bila pun anda tak kan kenali mereka.

Sebelum ini Bro pernah perkenalkan beberapa blogger. Anda boleh baca di parenting blogger, blogger awesome, 3 blogger, Blogger MSMW 2013 dan Blogger Sepetang.

Jom kita berkenalan dengan gadis blogger pula kali ini.

Meraka adalah diantara blogger yang menyertai majlis iftar di Restoran Tupai Tupai Shah Alam baru-baru ini. “Siapakah gadis-gadis ini?” tanya golongan lelaki yang nak berkenalan he..23x

  1. Yana Rosle – seorang freelance model, ramai gak yang nak ngorat dia.
  2. Ayue Jean AJ – salah seorang kaki komen dekat facebook dan blog bro.
  3. Nadia Johari – salah seorang kaki komen blog bro dan suka like status facebook Bro banyak-banyak. Dia juga selalu pecah tayar motor. Berat sangat kot he..23x
  4. Tya Saleh – dia majuk dengan bro, tapi nampak dia macam budak sekolah rendah.

Ok itu sahaja..

Cukup 4 orang, boleh buat calon isteri nie.

Apa2 pun selamat berkenalan dengan mereka, rajin-rajin datang ke blog mereka dan meninggalkan komen ek. Mereka memang sporting dan ramah dengan Bro (dengan korang, bro xpasti la ek)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Gadis Blogger Yang Perlu Anda Kenali

Leave a Reply

Top