17,160,457 total views, 1,023 views today

3 Blogger Yang Anda Perlu Kenali

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20130702-230425.jpg

Walaupun hari ini ada event yang last minit Bro terima jemputan,

Dalam masa kurang 24 jam dapat juga Bro cari blogger yang berminat untuk turut serta dengan Bro dalam majlis ini.

Disini Bro ingin kenalkan mereka kepada anda. Asik promote Blogger femes je (bukan mereka nak promote blog bro pun – sentap x?).

  1. Hidayah – Blog Dengari Saya (Kenal sebab suaminya satu sekolah dengan Bro dan dia pernah menang tiket wayang dari contest yang Bro promote dekat Blog)
  2. Marqis Careno (Kenal sewaktu event Lingham tempoh hari, itupun Ben Ashaari kenalkan)
  3. Shairazi Azlin (Kenal waktu event Petronas (kenalan kepada Boni Kacak) dan dia menang iPad Mini)

Ok itu sahaja untuk hari ini.

Next time Bro perkenalkan Blogger lain pula ek.

Bicara Bro : Comel awek tadi tue kan. No phone dah dapat, terima kasih sebab sudi tolong Bro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 thoughts on “3 Blogger Yang Anda Perlu Kenali

  1. Salam perkanalan rakan blogger… Gembira mengenali mereka…

    1. Selamat berkenalan dengan mereka ek…

  2. berkunjung ke blog mereka…

    1. Hrap mereka balas kunjungan anda πŸ™‚

  3. Sya suka boni kacak..hehehe πŸ˜€

    1. Untunglah Boni kacak ada ramai peminat

  4. Bestnyer dapat promote ngan Bro

    *kuis-kuis tanah menunggu Bro promote kita gak*

    1. Boleh je, eh ada tak gambar group kita tempoh hari waktu LG Fiesta… roger bro kalau ada.. boleh bro promote team kita huhuhu

  5. awwwww… malunyaaa…. kena rajin update blog balik nih… ^_^

    1. Tau xpe, g update blog tue…

  6. Thanks bro… aku masih sgt2 baru lagi… thanks smue kwn2 blogger… yg berkunjung kat rumah aku nnti mohon tinggalkan jejak utk aku buat lawatan balas… πŸ™‚

    1. ehem.. macam kenal? hehhehheeee

    2. Baru la sangat, anak dah besar dah, wife pun dah nak habis study dah…

    1. He..23x ada yang sudi pujuk Bro x nie?

    2. hehehe isteri bro kan ada nak pujuk πŸ˜‰

  7. Ai u tak nak kenalkan ke..ahahaaa…opsss…

  8. bro kan ai ada gbr grup masa event LG tu..nak ke? hewhewhew

    1. Boleh je… nak.. nak.. nanti bagi ek..

  9. asik nak kenal belah2 sn..tamo kenal2 belah2 utagha ka hahaha

    1. Tak de pic dengan blogger belah utara…

      belah Ganu dah promote last month πŸ™‚ Next time ek

  10. owh!! sedang menarjah blog mereka πŸ˜€

  11. selamat berkenalan semua… jemput singgah ye? tinggalkan jejak, insyaAllah akan menerjah semula ASAP… hehehe…

  12. kena terjah sorang2^^

  13. Hahahaa.. ayat sentap tu tak bleh blah la … Gua sebab dok jauh giler …kalau tak ligat ni ..

    1. Nak buat macam mana, sejak berkahwin nie.. macam xde dh blogger gurl nak pandang aku..

      kalau nak bergambar pun xberani nak cakap.. ish ish.. dorang xtau ke, ada banyak kekosongan nie he..23x

  14. maszull

    assalamualaikum bro…jom nak lawat mereka la…:)

Leave a Comment