You are here
Home > Bersama BroFramestone > 3 Blogger Yang Anda Perlu Kenali

3 Blogger Yang Anda Perlu Kenali

20130702-230425.jpg

Walaupun hari ini ada event yang last minit Bro terima jemputan,

Dalam masa kurang 24 jam dapat juga Bro cari blogger yang berminat untuk turut serta dengan Bro dalam majlis ini.

Disini Bro ingin kenalkan mereka kepada anda. Asik promote Blogger femes je (bukan mereka nak promote blog bro pun – sentap x?).

  1. Hidayah – Blog Dengari Saya (Kenal sebab suaminya satu sekolah dengan Bro dan dia pernah menang tiket wayang dari contest yang Bro promote dekat Blog)
  2. Marqis Careno (Kenal sewaktu event Lingham tempoh hari, itupun Ben Ashaari kenalkan)
  3. Shairazi Azlin (Kenal waktu event Petronas (kenalan kepada Boni Kacak) dan dia menang iPad Mini)

Ok itu sahaja untuk hari ini.

Next time Bro perkenalkan Blogger lain pula ek.

Bicara Bro : Comel awek tadi tue kan. No phone dah dapat, terima kasih sebab sudi tolong Bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “3 Blogger Yang Anda Perlu Kenali

  1. Thanks bro… aku masih sgt2 baru lagi… thanks smue kwn2 blogger… yg berkunjung kat rumah aku nnti mohon tinggalkan jejak utk aku buat lawatan balas… πŸ™‚

    1. Nak buat macam mana, sejak berkahwin nie.. macam xde dh blogger gurl nak pandang aku..

      kalau nak bergambar pun xberani nak cakap.. ish ish.. dorang xtau ke, ada banyak kekosongan nie he..23x

Leave a Reply

Top