You are here
Home > Bersama BroFramestone > Blogger Awesome Yang Perlu Anda Kenali

17,281,356 total views, 2,886 views today

Blogger Awesome Yang Perlu Anda Kenali

top blogger LG Fiesta 2013
Blogger yang Bro rasa sangat awesome untuk anda kenali.

Blog bro dah macam tempat promote blogger pula. Tak kisah pun, Bro tak rugi apa-apa. Korang la yang rugi kalau tak nak berkenalan dengan blogger yang Bro perkenalkan.

Mereka merupakan blogger yang satu kumpulan dengan Bro sewaktu event LG Fiesta tempoh hari. Dan kumpulan ini telah dinorbat sebagai juara he..23x

Bertuah sebab satu group pakai baju warna sama (sorang je cacat di situ)

  1. Rawlins Glam – Blogger tahap fear factor, semua nak masuk dan rezeki selalu murah.
  2. Macikz Konah – Gerakan terakhirnya buat kumpulan Bro dapat markah penuh Gangnam Style.
  3. Syukri Tahir – Tiada kaitan dengan Faizal Tahir, usahawan muda dan Bro bertuah dapat duduk sebelahnya waktu bagi talk di UiTM.

Berat badan Bro dah turun 2 Kg. Ada yang terkejut nampak Bro makin kurus, dan ada juga yang cakap Bro makin gemuk he..23x

Tunggu la apa orang kata time raya nanti πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Blogger Awesome Yang Perlu Anda Kenali

  1. Bestnya dapat join event yang menemukan blogger-blogger terkenal macam ni… Nak terjah blog mereka lah sekarang juga… hehehe πŸ˜‰

  2. Motip sangat…sempat ckp berat turun dua kilo tu..haha..
    Dayah suka makcik konah…suka sangat sangat tapi kitorang bukan “les” la yer..

Leave a Reply

Top