You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Menonton Oh! My English Dengan Isteri

17,440,404 total views, 4,259 views today

Menonton Oh! My English Dengan Isteri

20130621-144916.jpg

Oh! My English sudah memasuki musim kedua ditayangkan di Astro TVIQ.

Dan Bro selalu tontonnya bersama isteri.

Tak sangka tweet dari Bro terpapar di tv (entah kali keberapa entah) dan Bro sempat amik gambar.

Kalau ikutkan dulu Bro minat tengok cerita ini sebab Izara. Tetapi lama kelamaan cerita ini sendiri mampu menarik minat Bro untuk menontonnya.

Dah la sepanjang press conference Oh! My English tak pernah dapat jumpa dengan Izara. Takat Jibam selalulah juga (ramai gak peminat dia).

Bro baru perasan PR Bro dah kurang mantap seperti 4-5 tahun lepas. Mungkin sebab kurang berinteraksi dengan orang lain menggunakan English.

Cintailah bahasa kita.

Tetapi kadangkala kita sendiri yang merosakan bahasa kita.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Menonton Oh! My English Dengan Isteri

  1. Assalamualaikum bro, kalau sheila balik rumah mak. siap buat marathon layan Oh My English dgn adik sheila. best, sekaligus boleh mantapkan skill & knowledge yang makin dilupai >______<

  2. Aku layan jugak Oh My English ni.. Dulu tengok gitu2 je macam tak berapa menarik.. Tapi bila dah layan betul2 rasa best jugak cerita dia.. Banyak ilmu ajar cakap English.. English ni penting.. Bila berinteraksi guna bahasa Inggeris, nampak cool..

    Aku kalau cakap English memang berterabur.. Tapi macam mana pun kena jugak latih diri untuk speaking bila berinteraksi dengan orang.. Baru orang respek skit kot..

    Aku suka awek yg pakai tudung tu.. tak ingat nama apa watak dia.. Nampak comel.. Izara gedik dalam Oh My English.. Tapi comel jugak.. Haha..

  3. xpernah menyempat dapat tengok Oh My English ni…

    masa banyak terikat dengan kuliah je….

    Oh My English ng colleague foreigner je lah hehehe…

  4. deno minat OME ! kalau diberi peluang nak jumpa Mr. Middleton sbb nak cuba spaeking english dgn dia 🙂

    p/s: suka tengok Ben Bradshaw cakap melayu.. dua tahun je kat malaysia dia dah fasih BM!

Leave a Reply

Top