You are here
Home > Bersama BroFramestone > Meeting Persatuan Mak-Mak Blogger

17,435,534 total views, 3,199 views today

Meeting Persatuan Mak-Mak Blogger

Mak Mak Blogger

Entah macam mana Bro boleh terlibat dengan persatuan Mak-Mak blogger ini.

Siap boleh terlibat sama dalam meeting yang mereka jalankan.

Bertempat di Goergetown White Coffee, Wangsa Walk kami berkumpul dan berbincang.

Apa yang kami bincangkan? Biarlah ianya menjadi rahsia 🙂

Terima kasih kepada Mak Dara, Kak Mia Liana dan Mak Lady (mak kepada blogger jejari runcing) kerana sudi lepak dengan Bro.

Nantikan project dari kami ek.

Selamat malam semua 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Meeting Persatuan Mak-Mak Blogger

  1. Sesuatu yang baharu

    terlibat dalam lembaga mesyuarat

    bersama Ibu-Ibu blogger

    Huhuhu…, well xsabar juga untuk mengetahui projek bakal berlangsung tu…

    May god bless and have longevity to u bro…

    1. Entah, xrasa apa2 pun… Bro ok je.. Lagipun dorang yang nak jumpa n bincang dgn bro.

      Lain la kalau bro sorang je laki, yang lain anak dara. Sure rasa…. Nak kahwin lagi huhu

  2. aiseyyy…biasalah… pihak atasan ni kalau meeting hari time owang tengah keje…ekekekeke… rindu pulak kat akak gojes MD…yang Kak Mia tu ntah bila boleh jumpa…Mak Lady pun lama gila kot x jumpa…

    *bunyi macam project besar jer? cepat2 umumkan…

  3. assalam,

    seronoknya dengar ..dapat gathering sesama bloggers..mak2 pulak sama join tu…apakan daya bunda tak dpt join…apa pun bunda sokong dari alam maya jer..hepy enjoy the gathering n GA…

Leave a Reply

Top