You are here
Home > X Masak-memasak bersama Chef BroF > Masak Burger Atas Toaster

17,652,852 total views, 7,044 views today

Masak Burger Atas Toaster

20130427-104801.jpgSkill memasak burger terkini dari Bro Framestone. Masak burger atas toaster.

Gara-gara nak layan Raja Lawak 7 (yang belum nak menjadi lawaknya) malam tadi.

Maka terdetik ilham nak masak burger depan tv. Sebab rasa tv dengan dapur terlalu jauh. (Siapa yang pernah pergi rumah Bro mesti tahu).

Korang jangan cuba aksi ini tanpa pengawasan orang dewasa.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Masak Burger Atas Toaster

  1. …errr…nak bocor rahsia jugak, che mat pun pernah buat mcm ni, tapi sekali jeee…hehe, tapi tak pernah kasi tau orang lain…cuma kat bro jee…shhh diam2 eks.. (*___^)\/

  2. As-Salam Bro. Gua dulu masak roti guna seterika, masa sekolah asrama. Ambik roti dan seterika macam baju, kalau nak ranggup guna kuasa paling maks. Kalau nak sedap2 je, guna kuasa sederhana. Memang best. Cubalah masak roti guna seterika. Dan pastikan seterika tu tak digunakan pula untuk iron baju sbb takut baju bau roti …

    Tapi serius, aroma roti seterika memang sedap.

Leave a Reply

Top