You are here
Home > Iklan > Advertorial > Jangan Hilang Segalanya : Part 3 – Pilihan Di Antara Dua Jejaka

17,432,887 total views, 552 views today

Jangan Hilang Segalanya : Part 3 – Pilihan Di Antara Dua Jejaka

Dont lose it all
Bagaimana jika ada 2 insan istimewa hadir dalam hidup anda.

Sampai masanya anda perlu membuat pilihan yang terbaik buat diri anda. Siapakah yang bakal anda pilih diantara dua?

Dari video Xpax – Don’t Lose It All : Episode 3 itu yang terjadi kepada Amy dimana dia perlu memilih Joe (yang baru mengisi ruang hatinya) atau Nick (kekasih hati yang tiba-tiba muncul kembali setelah lama menghilangkan diri).

Jika sebelum ini percintaan jarak jauh antara Amy dan Nick terhenti apa bila Nick tiba-tiba menyepi tanpa kabar berita. Tiada call, sms, whatsapp mahupun facebook / tweet dari beliau.

Ini menyebabkan Amy kecewa hingga Joe hadir sebagai orang ketiga dan melamar Amy.

Sehinggakan satu hari Nick muncul kembali dan teringat dia pernah berjanji akan melamar Amy bila pulang nanti.

Selamat detik-detik sebelum ini pernah dirakam dan dikongsikan di laman facebook.

cincin_tanda_ikatan

Kejadian yang tidak diduga ini menyebabkan Amy berada didalam dilema.

Siapakah yang patut dia pilih? Adakah Nick ataupun Joe?

Perkara yang penting, jangan lupa pastikan bekalan pelan data anda mencukupi untuk sentiasa berhubung dengan orang tersayang. Terutama jika ingin menjaga hubungan percintaan yang luar biasa.

Dail *128# sekarang dan pilih pakej pelan yang terbaik buat anda atau layari http://www.xpax.com.my/c1.php

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

6 thoughts on “Jangan Hilang Segalanya : Part 3 – Pilihan Di Antara Dua Jejaka

  1. lelaki kedua tu tak baik jugak buat camtu..sian mamat sorang tu..awek tu pun satu hal, bebawak la bersabar..rakus sangat nak berkapel sampaikan sanggup ditinggalkan pakwe dia yang hilang ingatan tu lalu memilih sahabat mereka yang dalam hati ada taman kepada awek kawan sendiri..tengok apa dah jadi sekarang ? ingatan dia dah kembali..silap haribulan nanti bukan je bertukar plan, tapi mungkin akan bertukar pembekal talian..hehehe..

  2. Well agak menarik Ads Celcom even kie lebih suka DIGI…

    Sentiasa tampil dengan kreativiti mampu menambat hati audience..

    get back to this Ads story line… depends lah on how each other threats

    time cuople kan.. even jarak memisahkan if cinta tu utuh setia… even ada

    spare part pun kalau dya muncul depan mata tiba2 sapa x terkezutt yaa…

    for 3rd guy tu… ambil kesempatan lah kesian kan.. beside girl ni

    cantik… Girl kalau dah sunyi n jatuh ditimpa tangga n datang org ke3

    pandai menambat hati n memahami memang agak mudah lah rapuh hati hhuh…

Leave a Reply

Top