You are here
Home > Status Malam Jumaat > Persamaan Antara Isteri Dengan Samsung S3

17,431,859 total views, 5,703 views today

Persamaan Antara Isteri Dengan Samsung S3

Apakah persamaan antara ES3 (sebut kepada isteri) dengan S3 (salah satu model Samsung Galaxy)?

Itu antara persoalan yang bro ajukan di laman facebook dan juga instagram (jom follow id : broframestone)

Berbagai jawapan yang bro terima.

Antaranya :-

Nurul Hidayah Jamal : bunyi cam sebutan sama.

Jessica Tan : Boleh multitask

Along XP : Bila xde dicari… Bile dh ada nak buat ape? Hehe

Mohd Alwi : Is3 boleh massage.. s3 boleh message

Abang Ensem : Dua2 boleh dimasukkan ke dalam seluar..hehehe.

Syazwan Nan : S3 leh bli bnyk2,,, IS3 hanya kuota 4 je, hey! xD

Antara jawapan diatas, yang mana merupakan jawapan paling menarik? Atau anda mempunyai jawapan anda yang tersendiri?

Jawapan bro simple je, tapi nanti bro akan umumkan.

Bicara Bro : Untung bro dapat Samsung S3 dan juga Isteri dalam masa terdekat.

kepada rakan-rakan Bro, jangan lupa untuk hadiri majlis perkahwinan bro di Perak minggu ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Persamaan Antara Isteri Dengan Samsung S3

  1. assalamualaikum bro.

    isteri dan s3 bila dsentuh dan dipegang…tiada sapa yg akan larang. lagi2 semua orang akan jeles melihat bro ada isteri dan juga s3 yg canggih.

    samalah macam saya…ada isteri dan juga s3

  2. assalamualaikum bro…mama pun sokong kata akubiomed di atas ni isteri la yg terbaik gajet boleh tukar gantikan tapi isteri tetap kekal hingga hujung nyawa…:)

Leave a Reply

Top