You are here
Home > #wordlesswednesday > WordLess Wednesday : List Of Top Blogger? #ww

17,442,514 total views, 1,725 views today

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

58 thoughts on “WordLess Wednesday : List Of Top Blogger? #ww

  1. ni ada satu kat forum aku jumpa..tapi ko kena deal ngan dia ar..

    http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=17861

    yang ni plak baru..
    http://www.fotomedia.com.my/forum/showthread.php?t=17900

    Aku rasa kalau baru pun..nego2 dapat gak RM3K kot..:D D90 skang tak bape laku, sebab AF point pun ada 9 je..tak macam D7000..95 AF Point + video Full HD..dasat gile…

    D90 aku tu tamau jual lagi..haha..sayang gile beb..kekeke..jangan amek model bawah D90..D80 takpe..abg D90 tu..hehee

  2. wah wah wah.. kenapa ada Bro Framestone 1 & 2??
    ni invitation to dinner or event ke ape ke kan kan kan?

    but anyway anyhow pun, bro mmg top ape.. πŸ™‚

    1. senarai kehadiran tetamu πŸ™‚

      bro mane ade top la zati, betul bro bukan top…

    2. dah agak dah πŸ™‚

      bro ni merendah diri sngt la (tau la bro tu rendah je kan..ngeeeee…)

      * kena lari pecut ni. kang lunyai kena babap..hahahahaha

    1. mu mahu ilmu ape..?? cer cite..??

      ilmu cakar rimau..?? ilmu hisab…?? ilmuan islam..??

Leave a Reply

Top