You are here
Home > 1001 Pictures > Gathering Hujan – Maaf Bro Tidak Dapat Hadir

17,452,099 total views, 4,568 views today

Gathering Hujan – Maaf Bro Tidak Dapat Hadir

Baru-baru ini bebudak Group Sahabat Blogger telah mengadakan gathering di Taman Layang-layang, Kepong. Nama betul tempat ini bro tak tahu.

Maaf bro tidak dapat join atas sebab-sebab yang bro tidak dapat elakkan.

Dan maybe bro tidak dapat join apa-apa aktiviti dalam tempoh 2 minggu ini juga.

Pe2 pun,

Meh lelayan gambar sepanjang gathering lenjun bebudak blogger ini.

Bicara Bro : Meriah korang ek. Len kali bro join ek.

Teringin nak memiliki DSLR. Tengah mengumpul duit. Sudi-sudikan menyumbang sedikit dana dengan sedekah seklik dua buat iklan | iPhone 4 | KungFu Panda 2 | Sunsilk | Yogurd |

Bro masih mengumpul duit untuk memiliki DSLR sendiri.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Gathering Hujan – Maaf Bro Tidak Dapat Hadir

    1. Entah.. xnmpk pun pic dorang men lelayang.. entah ape dorang men entah huhh

      Eh thank sesangat.. hope cepat la bro leh angkat dslr

    1. He…23x kak mas rindu kat saya la tue ek.. mesti ada byk benda nk tnye saya nie kan huhu

      Tanya kat facebook je la kak mas

    1. La.. nk segan nape pula.. pergi je.. kat sini la leh kite kenal mengenali..

      Kenal bro x..?

      If kenal, n bro dtg sane.. sudi x nk datang jumpe bro??

    1. Hey pening tue wajib…

      If sayup2 je bukan gath namenye huhu

      Ok insya’lah lain kali bro akan join sama

    1. He…23x len kali jom la join sama ek.. bro ok je.. cuma kali ini agak susah sikit.. nk gerak dari perak kan..

      Doa2kan bro dpt kumpul duit beli dslr.. dh klik lum ek

    1. Harap len kali kite leh jumpe ek.. bro schedule bulan 6 nie je free kot.. tgh tgh bulan

    1. belah mane2 pun boleh.. tiada masalah.. bro sendiri pun xberkesempatan nak join mana2 gath…

      eh thank coz sudi klik iklan ek

Leave a Reply

Top