You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Perlukah Bro Mempunyai Header Di Blog Ini

17,414,423 total views, 2,818 views today

Perlukah Bro Mempunyai Header Di Blog Ini

Bro rasa sejak bro menggunakan wordpress sebagai platform.

Tidak satu pun blog bro mempunyai header [ops..!! berapa banyak la ek blog yang bro miliki ek]

Dan kebanyakan blog yang masuk majalah, masuk paper or dipromote di blog lain. Semuanya mempunyai header yang menarik.

Tetapi kalau masuk blog bro,

Blank je cam xde pe2 kan. Tak percaya? Try view blog bro menggunakan telefon korang

[Kalau takat pakai hp sezaman dengan 3310 jangan sembang dengan bro]

Memang blank + plain je bila view di HTC Ben Ashaari.

Macam nak mintak Rockstar Chan design header bro. [dia ade buat service design header, dia xberani nak charge memahal, takut xcantik]

Bicara Bro : Bro boleh je nak design sendiri. Cuma tiada masa dan bro bukan seorang yang kreatif.

Rasanya perlukah bro mempunyai header sendiri. Pandangan korang pulak.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Perlukah Bro Mempunyai Header Di Blog Ini

    1. he..23x bro sendiri pun cam xde selera nak tengok blog sendiri je..

      la nie dah penuh dengan iklan la pulak

    1. sama2 huhu free ek… leh kan huhuhu

      pe2 pun good luck untuk ceramah tue.. ala xsusah pun nk bercakap kan..

      xpasal2 je bapak2 yg ngndung pun nk dengar sama nanti

    1. tue la pasal.. iklan xleh nk pindahkan.. berbayar pulak tue…

      cadang nk gunakan sidebar sebaik mungkin

    1. masalahnye risau blog bro serabut je he…23x

      bro rase blog skrg nie pun dah serabut sesangat dah nie

    1. Tapi xramai yang datang blog ini nak baca ape yang bro tulis..

      kalau baca, sure bounce rate blog bro xtinggi sesangat.. sampai efek alexa rank lagi T-T

    1. eh bro mana ade femes… salah orang nie…

      xtau nak letak header ape.. ikut hati nk je buh papan tanda “dilarang masuk”

Leave a Reply

Top