You are here
Home > 1001 Pictures > BroFramestone & Nisa Kay Layak Masuk Melodi

17,442,801 total views, 2,012 views today

BroFramestone & Nisa Kay Layak Masuk Melodi

Cakap banyak talak guna kawan, lu layan ini dialog tengok dorang layak atau tidak bikin bro sama itu nisa kay layak masuk Melodi atau tidak.

Kredit Picture buat Akmal Hilmi

Note : Nisa Kay & Akmal Hilmi merupakan antara blogger yang bergerak aktif dalam mempromosikan blog orang lain sebagai vlog selalui segmen mereka sendiri.

Bicara Bro : Mengikut ranking sekarang [dari sumber yang boleh dipercayai] ini kedudukan blogger yang mempunyai segmen terbanyak di 1tube.my:-

  1. Nisa Kay
  2. Bro Framestone
  3. Akmal Hilmi

Sekian, terima la kenyataan wahai akmal si seksi

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “BroFramestone & Nisa Kay Layak Masuk Melodi

    1. nak kena ape pulak nie…. he…23x

      saja je nk sedekah trafik sikit kat mu, hope terima dengan hati terbuka ek

    1. nantikan video die pulak ek…

      tapi xtau bila bro nk update pasal nie… keadaan tidak mengizinkan lagi nie

    1. ye je… bukan semua kenal pun…

      now SB dah cam slow down dah… erm macam mane nk memeriahkan kembali arena SB nie

Leave a Reply

Top