You are here
Home > Pengalaman > Tertingal Kunci Dalam Kereta Lagi

17,652,402 total views, 6,594 views today

Tertingal Kunci Dalam Kereta Lagi

Tertingal kunci lagi dalam kereta.

Adeh

Anyway, thank buat member-member bro yang bersusah payah membuka pintu kereta bro.

Nasi Kerabu as upah, tapi korang xmau.. Demand nak nasi lemak ayam goreng.

Tak kisah la, tak luak pun.

Bicara Bro : yup bro agak cuai pagi nie, coz stuck dalam jem yang lama di KL semasa on da way balik ke Perak.

Sampai office lambat, sambil terfikir apa kerja yang perlu disiapkan hari nie

+ Bro banyak fikir pasal Heliza pasal hal semalam. Sorry Ija, bukan niat bro nak menipu. Kita kawan ek peace.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “Tertingal Kunci Dalam Kereta Lagi

    1. w’salam

      he..23x cam tue la.. tolong menolong amalan mulia he..23x

      tolong tgk tue je amalan cuci mata

    1. mmg teringat kat dia pun… malam td die msg cakap “esok jangan tertingal kunci dalam kereta lagi”

      adeh

      kes terlambat.. nampak bos pulak.. tau2 je pintu dah tertutup n kunci elok je tergantung dalam tue

Leave a Reply

Top