You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Nasi Lemak 50sen

17,692,765 total views, 6,491 views today

[Status Malam Jumaat] Nasi Lemak 50sen

Kes kecurangan Lisa Suriani masih menghantui lena bro.

Thank buat PojiePooh kerna berjaya membuat bro tersenyum dengan komennya yang berbunyi:

Sabar Bro, bunga bukan sekuntum.. Amik je Nora Danish tuh lagi comel apa walaupun 50sen jer :p

He…23x

Dan jawapan bro pasti terbaik dari ladang

Bukan xnak die,

Dia janda tengah laku sekarang nie,

Ala… dapat kat bro… dari 50sen leh jadi nasi lemak antarabangsa he..23x

p/s- otak mereng nak convo minggu nie, n ade beberapa event perlu disertai 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

45 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Nasi Lemak 50sen

    1. he…23x walau bagaimana pun…

      yuna & heliza sentiasa naik di blog bro… try search keyword nama dorg dalam blog ini he..23x

    1. he..23x entry wajib di blog bro sejak awal tahun…

      if nk bace entry2 cam nie.. layan tiap malam jumaat… malam nie bro lambat update…

      baru pulang…

    1. memang xsedap pun.. harga je mahal huhu

      kat mne ek nasi lemak mali’s corner tue… harga pulak cam mne

    1. mane de lucah… terkawal je.. tapi kali ini agak over sikit..

      kucewa dengan kecurangan lisa T-T

    1. he…23x tue la… mane nk cari nasi lemak 50sen…

      trtibe teringat kisah kenakalan zaman muda rumaja dulu he..23x

      rm1.2o pun xrase pe2 kan.. kecik je

    1. kalau dah sedap.. satu xcukup.. mahu dua…

      dah rasa sure nk lagi..

      if selalu rasa.. harga pun leh naik.. dari 50sen.. up ke beringit2 huhuh

    1. he…23x bro bukan berminat pada nasi lemaknya.. tepi pada tuuuttt huhuhu

      mata cantik salah satu aset yg bro ingin miliki he…23x n sejuk mata memandang he…23x

      p/s- cam la leh dapat ek

    1. ops he…23x terkuar direct je dari bro…

      pe2 pun atok.. sudi2 la jadi pembaca setia segmen malam jumaat di blog bro…

      segmen nie ramai permintaan dari member2 blogger.. insya’lah if tiada halangan.. taip2 khamis malam, pasti ada entry ini

    1. eh ye ke.. mane de he…23x

      double meaning la fikiran kamu nie he..23x atenye nama pun segmen malam jumaat

    1. eh.. mne de top la… besa2 je nie…

      la malam tue awat xmintak… sebelah je ade restorant nasi lemak cikgu…

      tip top kat kelana jaya 🙂

    1. he…23x jangan ingat bro xreti buat… mahu x he…23x

      tp kalu jadi nasi lemak lain tue, bro mintak maaf awal2 la ek

    1. ops he…23x trlepas cakap huhu

      he..23x kes kucewa dngan lisa suriani…

      tringat kenangan zaman muda rumaja dulu

    1. he…23x eyriqazz pun terbaik.. paham je pe yang bro maksudkan n sporting mempromote nasi lemak mali he..23x

Leave a Reply

Top