You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bila Status Nuffnang Bertukar

17,446,622 total views, 5,833 views today

Bila Status Nuffnang Bertukar


Perbualan antara bro dengan seorang rakan.

Mbe : Wei status Nuffnang aku dah bertukar
Bro : Ye ke..?? Apa statusnya..?? Single, Married, In Relationship or Complicated

Mbe : X la, Status geli-geli je…

Bro : Ok la tue, ada gak ko stock geli-geli. Masyuk pe.. he..23x

Member bro nie dah lama ada akaun nuffnang, cuma tidak di aktifkan sahaja.

Now, dia dah start berblog semula. Mungkin secara tegar selepas melihat bro xhabis2 update blog, bergathering, berbuffy, beropen house sana sini.

Sudi-sudikan la korang support beliau di blog JaweBaek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Bila Status Nuffnang Bertukar

    1. lepas nie mu kne la study cara nk dapatkan BE..

      rasanya blog mu sekali BE.. leh dpt banyak tue.. yg penting page view tgi dari unique visitor

    1. meh geli2 dgn bro. sure status kembali kepada geli-geli he…23x

      waduh.. mesti ade silap kat mane2 tue

    1. kejutan ape tue ek huhu

      mu ni wat suspen je dengan teman…. ke ade status geli2 akan di tarik secara besar2an huhu

  1. cait…..
    malu teman….hehehehehe
    mcm kenal je member bro tu sape…hahahahahahah
    anyway tq to bro….
    yang sudi ngajo slame nih….
    nnti teman blanje harley 2 bijik…
    senang nk pegi konvoi….

Leave a Reply

Top