You are here
Home > Uncategorized > Cuti..?? Yup Bro Bercuti

17,443,262 total views, 2,473 views today

Cuti..?? Yup Bro Bercuti

Pic :- Istana Kuning, Kuala Kangsar

Yup, Bro bercuti hari ini. Harap maklum..!!! [buzday sultan Perak]

p/s- bila nak kuar topik Project Alpha minggu nie

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Cuti..?? Yup Bro Bercuti

    1. esok koje la pulak.. oh bosannye huhuhu

      saje je nk bg bro jeles ek huhuhu majuk la dgn izzan he..23x

      insya’lah bro akan happy selalu..even hati tengah hujan lebat..pasti ada pelangi mengiringi pemergian hujan

    1. ala berdua xleh ke he..23x

      insya’lah nnt bro koje kat KL.. leh la kite jumpe.. bro belanje nazz yg comey air kosong satu he..23x

      laksa kuala kat mane yg sedap ek.. kat tebing sungai tue cam x je..

    1. la petang2 sikit ke.. penat bro tunggu ari malam td tau huhuhu

      dah excited gile nie huhuhu

    2. kdg2 cmtu bro. padahal baru je ngintai home page instant cash. tiba2 bila nak blogwalking, bsepah plak blogger dh buat entry. x leh jadi cmtu.hehe

    1. ops tidak… 1mei ini penentuan sama ada bro akan bertukar kerjaya atau tidak huhuhu

      xde la cuti-cuti malaysia pun.. alang2 mgu lepas bro g gatsby deodorant street fair tue… so bantai dok lelama kat KL.. malas nk balik sebenarnye

  1. cuti? eh? ingatkan kerja kat key ell.

    nak taruh gamba kat blog? segan yang benonya, sebab hari tu terlupa nak touchup 😉

    nak letak boleh, tapi tak payah taruh link ataupun nama ler, biarkan anonymous ek.. maksu ni penyegan orangnyer

    1. Maaf la mak su.. doa2kan la ek.. xde xde aral melintang menegak mahupun terlentang, insya’lah saya kerja kat area sana

      xpe2 mak su.. sy edit puny epic mak su ek…

      nk segan ape nye mak su.. org lain siap kata, bukan senang nak naik nama dalam blog bro framestone he..23x

    1. tengah kering nie.. yg ade pun hadiah2 dari gatsby deodorant street fair sabtu lepas je la.. ade banyak nie..

      leh je nk wat hantaran perkahwinan

    1. Yup memang sultan dah xdok sini… sekadar mempromosikan tempat menarik di negeri Perak je…

      kate orang marketing dalam blog sure ramai yang berkenan

    1. xde la mantap mane pun sebenarnya.. byk yg perlu ku uruskan..

      kepala pun dah naik mereng dah nie..rasa cam kne sambung cuti balik nie jaz

    1. sama la kite kan suri…

      bro masih terasa mood malas nk koje nei huhuhuhu…tp perlu gak wat koje

Leave a Reply

Top