You are here
Home > Uncategorized > Makna Cinta

17,437,157 total views, 1,012 views today

Makna Cinta

C – Carilah antara mereka,
I – Insan terbaik antara terbaik.
N – Nilai dulu baik buruknya tapi ingat
T – Tanpa keredhaan
A – Allah, ianya tidak akan kemana

Salah satu komen bro di blog Mak Su.

************************************
Please Support Our Next 60 Earth Hours Campaign 2010

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Makna Cinta

    1. xpyah minus2… karang jd negetif je nnt.. kite amik yg positif sahaja.. barulah ianya membawa kepada sesuatu yg postif..

      skrg byk yg terjerumus dalam kancah negetif dari positif.. lari dari makna sebuah pencintaan

    1. “Cuba kau pejamkan matakan matamu yang ayu
      Inginku nyatakan ke dalam hatimu
      Noktah musnah impian yang ku harapkan
      Aku mengerti siapa diri ini”

      thank bro… aku suka lagu nie..tp xtau tajuknya

    1. Xperlu la confuse

      masih xlari tajuk kan huhuhu… nie just short entry lanjutan dari komen teman kat blog len..

      just nak share dengan mbe2 lain je

    1. Tetapi berapa ramai yang mmg mencari keredhaanNya??

      Entah2 starting je cam tue…

      Last2, baju entah ke mane… tangan dah ke mane

    1. Kalau huraikan.. confirm menang contest si joe… tp bro xjoin huhuhu

      die tgh wat contest pasal cinta… due die bro xpasti bila

    1. tapi ramai yang lupa diri, lupa rakan, lupa rumah sendiri…

      tue yg tido hotel, rumah laki or semak pun jadilah

    1. saya bersetuju dengan komen yang diberikan oleh atie itu… cinta tidak akan mnyakitkan kerana dengan cinta yang sejati yang diredhai akan mngindahkan lagi hidup seorang insan… percayalah

Leave a Reply

Top