July 14, 2024

AirAsia “Takeover Thailand” bersama Tay Tawan

AirAsia Takeover Thailand bersama Tay Tawan

AirAsia telah melancarkan kempen “Takeover Thailand” sebagai destinasi perjalanan pilihan bagi pelancong dari Malaysia, Singapura dan Indonesia.

Melalui kempen ini, AirAsia bekerjasama secara strategik dengan Tay Tawan, selebriti terkenal dari Thailand sebagai ‘Duta Laluan AirAsia untuk Malaysia’ untuk menawarkan pengalaman perjalanan terbaik dan memainkan peranan penting dalam mencetus inspirasi para pelancong dari pasaran utama untuk meneroka Thailand.

Kempen ini dilancarkan pada masa yang tepat, menawarkan udara dengan tambang berpatutan kepada pelancong di rantau ini. Sempena pelancaran kempen ini, AirAsia menawarkan Tempat Duduk PERCUMA* dari Kuala Lumpur ke Chiang Mai terhad untuk 72 jam mulai hari ini sehingga 3 Mac 2024 untuk tempoh perjalanan antara sekarang dan 30 November 2024.

Para tetamu juga boleh menerokai destinasi lain seperti Krabi, Phuket, Hat Yai dan Bangkok dari Kuala Lumpur daripada RM99 untuk tambang termasuk semua** sehala.

Kempen “Takeover Thailand with Tay Tawan” telah dilancarkan secara rasmi di Dadi Cinema, Pavilion Kuala Lumpur, Malaysia hari ini dengan lebih daripada 1,000 peminatnya dari pelbagai negara. Kempen ini akan berlangsung sehingga 22 September 2024.

*Promosi Tempat Duduk PERCUMA hanya untuk TAMBANG ASAS sahaja, tidak termasuk cukai lapangan terbang, fi MAVCOM, surcaj bahan api dan bayaran lain yang berkenaan. Promosi Tambang termasuk semua sehala bermula dari RM131. Tertakluk pada terma dan syarat lain.
** Promosi Tambang adalah termasuk cukai lapangan terbang, fi MAVCOM, surcaj bahan api dan bayaran lain yang berkenaan. Tertakluk pada terma dan syarat lain.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *