June 16, 2024

Jam Tangan Pintar Kieslect Kr2 dan Kieslect Ks2 Rasmi Untuk Pasaran Malaysia

Kieslect Ks2 Malaysia

Kieslect, jenama penetapan arah aliran bagi produk pintar dan boleh pakai, berkembang pesat di seluruh dunia, dan kini boleh didapati di Malaysia.

Jenama itu secara rasminya memperkenalkan dua jam tangan pintar yang bergaya dan cemerlang, Kieslect Kr2 dan Ks2. Model yang
memenangi anugerah menerima Anugerah Reka Bentuk Muse 2023, Kr2 dan Anugerah Reka Bentuk Produk New York 2023, Ks2.

Pertandingan antarabangsa bertujuan untuk menolak sempadan apa yang mungkin, untuk memberi inspirasi kepada orang lain dengan reka bentuk yang tinggi.

“Pengenalan Kr2 dan Ks2 oleh Kieslect, di mana inovasi memenuhi keanggunan, kami sangat teruja untuk membawa teknologi termaju dan reka bentuk abadi kami ke Malaysia.

Bersedia untuk mentakrifkan semula sambungan anda kepada masa, kesihatan dan gaya. Selamat datang ke hari esok yang lebih bijak.” – Cik Wei Lee, Pengurus Besar Kieslect Malaysia.

Kieslect Kr2 Malaysia
Kieslect Kr2

Direka bentuk untuk kelajuan, kedua-dua Kr2 dan Ks2 dibezakan oleh teknologi cipset "dwi teras", kelajuan jam beroperasi pada tinggi dan rendah (240Mhz dan 96Mhz), kemudian terkial-kial antara tugas, untuk meningkatkan prestasi, mengurangkan penggunaan kuasa, membawa kepada yang menyenangkan. pengalaman pengguna.

Kedua-dua CPU menyumbang kepada kelajuan tiga kali ganda dalam sambungan yang sempurna, tindak balas pantas dan kecekapan
tanpa kompromi.

Tapak yang menakjubkan boleh dilihat, disediakan oleh GPU 2.5D (unit pemprosesan grafik) pada paparan AMOLED pada kadar penyegaran 60 FPS (bingkai sesaat) untuk grafik yang lebih berwarna dan realistik, kesan 3D yang lebih kuat dan dinamik, main balik animasi.

Paparan mempunyai 1000 NIT untuk tontonan mudah dalam cahaya matahari, Paparan Sentiasa Hidup (AOD).

Modul panggilan 2-dalam-1 Kieslect dan ketersambungan Bluetooth 5.3 menghapuskan persediaan berbilang langkah yang rumit bagi jam tangan pintar lain sebagai ganti gandingan satu langkah yang mudah untuk pengalaman jam tangan pintar tanpa kerumitan.

Jam tangan pintar ini kelihatan bagus semasa bersenam, semasa bermain dan di tempat kerja, dengan lebih 100 mod sukan yang telah diprogramkan, pengurusan kesihatan 24/7 berdasarkan pemantauan kadar denyutan jantung, ujian tekanan, pengukuran SpO2 dan peringatan kitaran haid untuk wanita.

Kieslect Kr2 USA Muse Design Award
Kieslect Kr2 menang Anugerah Reka Bentuk Muse 2023
Kieslect Ks2 New York Product Design Award 2023
Kieslect Ks2 menang Anugerah Reka Bentuk Produk New York 2023

Dua tali disertakan dengan Kr2 dan Ks2, satu pelepas pantas magnet dan pin silikon hitam dan gancu. Kr2 dan Ks2 mencapai pemantauan kesihatan melalui penderia biometrik lanjutan. Mampu mengumpul 35% lebih data dan ketepatan yang lebih tinggi daripada penderia generasi sebelumnya.

LED dan PD, membentuk PPG (photoplethysmogram), untuk menghantar data kepada algoritma kadar denyutan jantung Kieslect yang canggih. Semua ini didorong oleh OS Kieslect.

Ks2 menyediakan beberapa ciri kesihatan tambahan seperti pemantauan Tenaga Badan. Menggunakan data aktiviti, tekanan, kadar denyutan jantung dan tidur, ia mengaitkan faktor-faktor ini ke dalam peratusan markah.

1 Ketik untuk mengukur 3 Metrik Kesihatan untuk mengukur kadar denyutan jantung, oksigen darah dan tekanan dalam 30 saat untuk mendapatkan gambaran segera kesihatan dan kesejahteraan.

Kieslect Kr2 dan Ks2 dilancarkan di Malaysia pada 17 Januari 2024, dan boleh didapati dengan harga RM499 di Kedai Rasmi Shopee.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *