February 22, 2024

KONAMI Lancar eFootball 2024 – Permainan Bola Sepak Masa Depan!

KONAMI eFootball™ 2024

Bro berkesempatan untuk hadiri sesi pratonton media eksklusif; eFootball yang dianjurkan oleh pihak KONAMI bertempat di Battle Arena, Petaling Jaya.

Acara ini telah memberikan peluang yang belum pernah dialami kepada Bro dan juga ahli-ahli media terkemuka untuk menyelami masa depan bola sepak maya, menonton Perlawanan Super Selebriti, mendapatkan cerapan daripada pasukan pembangunan, dan peluang bermain permainan yang belum dilancarkan.

KONAMI Celebrity Supermatch Safee Sali vs Tunku Rania
Perlawanan Super Selebriti : Safee Sali vs Tunku Rania
KONAMI Celebrity Supermatch Lewis vs Soloz
Perlawanan Super Selebriti : Lewis vs Soloz

Perlawanan Super Selebriti: Aksi Selebriti Terunggul

Kemuncak bagi acara ini diadakan Perlawanan Super Selebriti yang mengagumkan, di mana wakil media dan selebriti terkenal bergabung dalam medan eFootball™.

Tenaga dan keghairahan dirasai ketika peserta terlibat dalam perlawanan sengit dan penuh persaingan, memaparkan realisme dan keterujaan luar biasa yang eFootball™ bawa ke dunia permainan bola sepak.

Para media diberikan peluang eksklusif untuk merasai permainan eFootball™ 2024 dalam bentuk konsol, memberikan pandangan awal kepada permainan yang belum dilancarkan.

KONAMI eFootball Game Stations

Maklum balas positif daripada para hadirin amat menggalakkan, dengan pujian terhadap visual yang realistik, perincian yang rumit, dan permainan strategik yang menjanjikan perubahan kepada permainan bola sepak.

Sepanjang acara, para hadirin dapat menikmati pelbagai aktiviti yang direka untuk menyelami mereka dalam dunia eFootball™ 2024.

Dari demonstrasi interaktif hingga pandangan di sebalik tabir pembangunan permainan, setiap aspek acara telah disusun dengan teliti untuk memberikan pengalaman komprehensif dan menarik kepada semua peminat bola sepak.

KONAMI eFootball Celebrity Supermatch Champion

Dengan pelancaran eFootball™ 2024 di acara media eksklusif ini, KONAMI menjemput peminat dan pemain dari Malaysia untuk menyertai revolusi ini.

Nantikan butiran lanjut, termasuk tarikh pelancaran, ciri-ciri tambahan, dan banyak lagi. Ikuti eFootball di media sosial dan layari laman web rasmi untuk maklumat terkini dan kandungan eksklusif.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *