July 25, 2024

Cari Emas Buat Pasangan? Kedai Emas Chiang Heng Tawar Harga Emas Terendah Seluruh Malaysia

Beli Emas Chiang Heng

Sedang mencari barang kemas emas untuk dihadiahkan kepada pasangan? Anda boleh dapatkan di Kedai Emas Chiang Heng yang terkenal dengan tagline “Harga Emas Terendah di seluruh Malaysia”.

Mereka bukan sahaja menawarkan barang kemas emas pada harga yang paling menarik, malah sering memberi pelbagai ganjaran dan tawaran istimewa kepada pelanggannya.

Untuk pengetahuan anda,

Emas Chiang Heng kini melancarkan promosi setiap bulan di 19 cawangan mereka seluruh Malaysia dengan menawarkan tawaran yang eksklusif dengan misi “Semua orang mampu memiliki emas”.

Kenapa Anda Perlu Pilih Emas Chiang Heng?

Pilih Emas Chiang Heng

Kenapa Kedai Emas Chiang Heng boleh tawarkan harga emas yang terendah berbanding kedai emas yang lain?

Berbeza dengan kedai emas yang lain, Kedai Emas Chiang Heng tidak perlu mengambil kira kos pemasaran seperti kos sewa di pusat membeli-belah, kos iklan fizikal, dan sebagainya.

Dengan penjimatan kos ini, ia dapat diterjemahkan dalam bentuk yang mampu memberikan pulangan terus kepada pelanggan dengan menawarkan harga emas yang lebih berpatutan.

Selain itu, Emas Chiang Heng juga menghasilkan rekaan sendiri, maka penjimatan dari kos pengedaran borong, membolehkan Emas Chiang Heng mengawal sepenuhnya kos pembuatan dari caj harga upah hingga ke harga emas.

Maka anda sebagai pelanggan berpeluang untuk membeli emas dengan harga yang paling murah dan berpatutan.

Emas Chiang Heng

Jangan risau jika emas yang anda beli tidak laku atau kurang harganya.

Emas Chiang Heng menawarkan harga jualan yang tertinggi di seluruh Malaysia, dengan proses pemulangan emas yang jelas dan telus serta tanpa sebarang kos tersembunyi.

Yang penting, Emas Chiang Heng menerima emas untuk dijual semula tanpa syarat yang banyak, walaupun perhiasan emas tersebut tidak mempunyai sijil emas.

Emas Chiang Heng turut menerima emas walaupun ia berkarat, pecah, dan kemek. Begitu juga dengan emas yang telah terbakar dalam kebakaran. Maka anda tidak perlu risau bila menerima tawaran yang sangat ikhlas ini dari Emas Chiang Heng sewaktu dalam kesempitan.

Pertukaran tanpa syarat dalam tempoh 7 hari?

Pernahkah anda jumpa kedai emas yang membolehkan anda membuat pertukaran tanpa syarat dalam tempoh 7 hari?

Emas Chiang Heng membenarkan pelanggan memulangkan atau menukar saiz perhiasan emas yang dibeli dalam tempoh 7 hari, dengan syarat tiada apa-apa kerosakan padanya.

Emas Chiang Heng juga menawarkan perkhidmatan membaiki dengan percuma dalam tempoh 30 hari (kecuali jika perhiasan tersebut memerlukan penambahan emas) dan servis membersihkan emas percuma seumur hidup, termasuk perkhidmatan rekaan emas menggunakan laser.

Kedai Emas Chiang Heng

Sebagai jenama kukuh yang telah berada dalam pasaran selama 37 tahun, Emas Chiang Heng telah menerima pelbagai anugerah dan mendapat sokongan daripada pelanggan setia.

Pada tahun 2020, Emas Chiang Heng mencatatkan rekod yang membanggakan dengan 117 siaran langsung dalam satu hari, memecahkan rekod The Malaysia Book of Records

Dengan usaha yang telah dilakukan selama ini seiring dengan reputasi yang baik yang terbina, Emas Chiang Heng kini telah membuka cawangan ke-19, simbol platform yang mempunyai kredibiliti dan keterjaminan.

Untuk maklumat lanjut mengenai Emas Chiang Heng, anda boleh layari laman web ?https://chiangheng.com atau kunjungi laman sosial mereka :-

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *