September 25, 2023

Amazfit GTR Mini Dilancarkan di Malaysia Pada Harga RM599

Amazfit GTR Mini

Zepp Health Corporation (Zepp), hari ini melancarkan jam tangan pintar Amazfit GTR Mini di Malaysia yang dilengkapi dengan reka bentuk yang sangat anggun dan fungsi serba lengkap.

Amazfit ialah jenama perkakasan boleh pakai pintar premium yang dimiliki oleh Zepp yang menggabungkan fesyen dan teknologi inovatif yang mencerminkan gaya pemakai peribadi dan pada masa yang sama membolehkan mereka menghubungkan gaya hidup sihat dan aktif mereka dengan lancar melalui pelbagai peranti canggih.

“GTR Mini menampilkan perincian tersendiri, menawarkan fleksibiliti dan gaya kepada pemakai yang menjalani kehidupan seharian mereka, bersama-sama dengan reka bentuk anggun bergaya dan teknologi canggih yang terkenal dengan jam tangan pintar Amazfit.

Kami gembira akhirnya melancarkan GTR Mini di Malaysia sebagai satu lagi tambahan kepada rangkaian boleh pakai pintar kami.” – Pengurus Besar Amazfit Asia Pasifik, Wu Jin.

Amazfit GTR Mini Malaysia

Reka bentuk badan bulat unik dan padat, Amazfit GTR Mini ke dalam bingkai tengah keluli tahan karat langsing 9.2mm dan butang dengan kemasan yang digilap cermin, bersama-sama dengan tali silikon mesra kulit dengan berat 24.6g cahaya.

Direka dengan praktikal, gaya minimalisnya membolehkan pemakai bercampur dan dipadankan dengan pelbagai pakaian manakala paparan HD AMOLED menawarkan pengalaman visual yang jelas dan bersemangat dengan lebih daripada 80 muka jam tangan, termasuk muka jam tangan potret baharu, untuk dipadankan dengan mood dan fesyen pemakai.

Amazfit GTR Mini direka dengan badan bulat unik ke dalam bingkai tengah keluli tahan karat langsing besaiz 9.2mm dan butang dengan kemasan yang digilap cermin, bersama-sama dengan tali silikon mesra kulit dengan berat 24.6g cahaya.

Direka dengan praktikal dalam pemikiran, gaya minimalisnya membolehkan pemakai bercampur dan dipadankan dengan pelbagai pakaian manakala paparan HD AMOLED menawarkan pengalaman visual yang jelas dan bersemangat dengan lebih daripada 80 muka jam tangan, termasuk muka jam tangan potret baharu, untuk dipadankan dengan mood dan fesyen pemakai.

Dengan hayat bateri sehingga 14 hari, pemakai boleh melakukan aktiviti mereka secara bebas kerana GTR Mini juga dilengkapi lebih daripada 120 mod sukan dengan pengecaman pintar tujuh sukan, 5 sistem kedudukan satelit dan 5 ATM rintangan air.

Ciri-ciri pengesanan kesihatan termasuk pengukuran tahap darah-oksigen, kadar denyutan jantung dan pemantauan tekanan, pemantauan kualiti tidur dan kitaran haid.

Sistem operasi Zepp 2.0, yang didatangkan dengan 16 aplikasi mini termasuk tiga permainan mini baharu, boleh membantu menguruskan kerja dan kehidupan pemakai dengan lebih cekap.

Amazfit GTR Mini dengan harga kompetitif didatangkan dalam Midnight Black, Misty Pink dan Ocean Blue. Skrin dibuat dengan kaca melengkung 2.5D untuk meningkatkan rasa bulat dan salutan anti-cap jari juga memastikan kaca skrin bersih dan terang.

Amazfit GTR Mini kini boleh didapati pada harga pelancaran iaitu RM579, secara eksklusif di Shopee selama tiga hari. Ia didatangkan dengan jaminan SATU tahun dan dijual pada harga RM599 setiap satu selepas pelancaran.

Ketahui lebih lanjut tentang jam tangan pintar Amazfit GTR Mini di https://www.amazfit.com/my

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *