February 22, 2024

ZUS Coffee Perkenalkan Barisan Baru Minuman “Iced Shaken”

Zus Coffee Iced Shaken Drinks

ZUS Coffee memperkenalkan barisan baru minuman Kocok Ais (Iced Shaken) yang sejuk. Siri baharu ini menampilkan Iced Shaken Double Espresso dan Iced-Shaken Orange Osmanthus Espresso.

Kaedah penyediaan minuman yang unik diinspirasikan shakerato Itali (gabungan espreso, ais dan sirap gula, digoncang bersama dalam penggoncang koktel) dengan susu tambahan, menjadikan ia salah satu minuman ruji ZUS Coffee&# 39;s staples sempena tahun baru ini.

Minuman pertama yang dipaparkan dalam barisan terbaru ini terdiri daripada Iced Shaken Double Espresso (campuran sirap Vanila, sirap karamel dan kacang espresso segar, ditambah dengan susu segar), dan Iced Shaken Orange Osmanthus Espresso (espresso ais musim panas dengan rasa manis dan masam oren segar dan osmanthus).

Dihasilkan istimewa sebagai minuman utama barisan “Iced Shaken”, ia juga menawarkan kecemerlangan dan gaya tambahan kepada barisan minuman semasa, mencipta hidangan lazat yang unik untuk penggemar kafein.

Bro tidak melepaskan peluang untuk hadiri majlis pelancaran rasmi barisan minuman “Iced Shaken” yang telah berlangsung di ZUS Academy, Tropicana Gardens Mall pada 11 Januari 2023.

Belajar Dengan Barista ZUS Terlatih

Sewaktu majlis pelancaran,

Bro dan para hadirin dihidangkan dengan demonstrasi eksklusif proses penyediaan minuman di sebalik siri “Iced Shaken” oleh barista ZUS terlatih.

Turut dikongsikan apa yang berlaku di sebalik tabir semasa proses idea dan penciptaan minuman baharu itu oleh Terrence Ho, Pengasas Bersama dan Ketua Barista ZUS Coffee.

Para hadirin juga turut dapat merasai pengalaman melihat dan mencuba sendiri siri minuman Tahun Baru Cina ZUS yang akan datang — Prosperous Orange!

Meraikan nasib baik, kemakmuran dan keberkatan tahun baharu dengan sentuhan sitrus kepada secawan kopi kegemaran semua orang, siri ini menjemput pelanggan untuk menikmati kemakmuran musim perayaan yang akan datang ini!

Zus Coffee Prosperous Orange

Siri ini diterajui oleh Iced Shaken Orange Osmanthus Espresso baharu.

Minuman lain yang dipaparkan dalam siri ini juga mempunyai citarsa oren yang menyegarkan termasuk Orange Chocolate Frappe, Iced Orange Latte, Iced Orange Chocolate dan Hot Orange Chocolate.

Untuk merasai siri “Iced Shaken” yang sejuk atau menghirup siri terhad Prosperous Orange yang menyegarkan, kunjungi mana-mana daripada lebih 150 cawangan ZUS Coffee atau hanya memesan melalui aplikasi ZUS Coffee.

Untuk maklumat lanjut tentang ZUS Coffee, inisiatifnya, dan promosi yang berterusan, anda boleh layari: https://zuscoffee.com/

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *