October 3, 2023

Samsung Memperkenalkan Barisan Peti Sejuk Bespoke

Samsung Peti Sejuk Bespoke

Samsung Malaysia Electronics memperkenalkan barisan peti sejuk Bespoke terbarunya untuk pengguna Malaysia.

Barisan peti sejuk baharu ini menawarkan kepada pengguna gabungan unik pilihan peti sejuk modular yang boleh diubahsuai untuk memenuhi keperluan estetik individu.

“Kami sangat teruja untuk membawa masuk elemen utama rangkaian perkakas rumah, Samsung Bespoke, ke Malaysia, yang akan menjadi antara yang pertama daripada banyak lagi yang akan datang,” – Edward Han, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

Peti sejuk merupakan alat terpenting di dalam setiap dapur dan itulah sebabnya barisan Bespoke baharu sesuai bagi mereka yang ingin memenuhi cita rasa peribadi mereka.

Dengan membolehkan anda mengubahsuai modul peti sejuk untuk memenuhi keperluan anda, barisan Bespoke melambangkan komitmen Samsung untuk menawarkan produk yang memenuhi gaya hidup pengguna yang sentiasa berubah.

Ciri modular peti sejuk Bespoke adalah tarikan terbesar bagi para pengguna. Konsep ini memberi anda lebih kawalan untuk mereka bentuk ruang peti sejuk ideal dengan menyepadukan berbilang modul unit Bespoke.

Di Malaysia, pengguna boleh memilih 1-Door Flex atau Bottom Mount Freezer, atau menggabungkannya dalam mana-mana pilih atur yang sesuai dengan keperluan gaya hidup dan penyimpanan anda yang sentiasa berkembang.

Tambahan pula, peti sejuk Bespoke ini boleh dipasang sama ada sebagai gaya kedalaman kontra atau mengikut gaya kesesuaian dapur anda dengan menjajarkan dengan kabinet dapur sedia ada.

Bespoke didatangkan dalam lebih 20 warna asli dan tujuh kemasan di seluruh dunia, menawarkan sejumlah besar kombinasi untuk dipilih. Dengan warna panel peti sejuk yang direka khas dan pelbagai pilihan kemasan, pengguna akan dapat memadankan perkakas ini dengan palet warna dapur mereka.

Pada masa ini, pengguna di Malaysia boleh memilih model panel tetap yang telah dipilih terlebih dahulu bagi Peti Sejuk Bottom Mount Freezer dalam Glam White & Glam Navy, dan Glam White & Glam Pink serta 1-Door Flex dalam warna Glam White dan Glam Pink.

Untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang peti sejuk Bespoke Samsung, sila layari: https://www.samsung.com/my/refrigerators/bespoke-refrigerator/

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *