April 19, 2021

Gemar Shopping Online? PG Mall, Port Menarik Kaki Shopping Dengan Tawaran Istimewa

Promosi PG Mall PROUDLY LocalSepanjang Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP) diperkenalkan, trend membeli belah secara atas talian (online) semakin melonjak naik.

Pendemik wabak Covid-19 yang melanda dunia, mempengaruhi tingkah laku pengguna yang kebiasaannya lebih gemar membeli secara atas talian (online) bila perlu / ada promosi.

Kesannya, ianya menjadi keperluan bila pengguna terpaksa menghadkan pergerakan dan kurangkan pergi ke lokasi yang sesak, sekaligus berlaku peningkatan transaksi jualan atas talian (online).

Oleh itu, pengguna mula beralih dengan membeli barangan secara atas talian (online). Ini kerana ianya lebih mudah, tak perlu keluar rumah dan harga ditawarkan lebih menarik.

Sebenarnya banyak laman e-commerce yang menawarkan perkhidmatan online shopping tetapi hari ini Bro tertarik untuk berkongsi mengenai PGMALL (www.pgmall.my) Platform E-dagang nombor 1 di Malaysia dan satu-satunya platform e-dagang tempatan sejak 2017 dan kini makin berkembang maju.

Untuk pengetahuan anda, PG Mall menduduki tangga 3 laman web e-dagang teratas yang dilaporkan oleh pihak Iprice – https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/.

Sokong Kempen PROUDLY Local Bagi Membantu Ekonomi Domestik Negara!

PG Mall PROUDLY Local

PG Mall kini tengah mengadakan kempen “Proudly Local” yang telah bermula dari bulan Julai sehingga Disember 2020 dengan hashtag #BarangBaikBarangKita .

Pelbagai barangan tempatan turut dijual melalui kempen ini https://pgmall.my/proudly-local-campaign dari barangan keperluan rumah seperti kipas, makanan, barangan penjagaan diri, pakaian dan sebagainya lagi.

Dengan menyokong kempen ini, secara tidak langsung kita membantu ekonomi domestik negara kita juga lagi-lagi sudah terjejas disebabkan pandemik baru-baru ini.

Nikmati lebih penjimatan melalui kempen “Proudly Local” dengan menggunakan kupon kod yang tertera di bawah sewaktu membuat pembayaran :

  • Kod Kupon : KBBM20 untuk diskaun RM20, Min pembelanjaan RM50
  • Kod Kupon : KBBM30 untuk diskaun RM30, Min pembelanjaan RM100

Jualan Aurora Italia Pada 10.10 Dengan Potongan Harga RM110

PG Mall Aurora Italia

Ingin tampil elegan dengan Aurora Italia?

Anda boleh dapatkan Aurora Italia pada 10.10 ini dengan potongan harga sebanyak RM110 hanya pada hari berkenaan.

Aurora Italia merupakan barang kemas Itali yang terdiri daripada gelang tangan emas, rantai tangan emas dengan pelbagai buah-buah emas penyeri atau anak emas yang dipanggil Charm.

Jadilah elegan dan bergaya dengan koleksi terbaru Aurora Italia yang mempesonakan. Potongan fesyen ini sesuai dipakai pada majlis istimewa.

Anda boleh lihat koleksi terkini Aurora Italia di https://pgmall.my/Aurora-Italia-1. Ada tak yang berkenan di hati anda?

Beli Emas Dari PG Jewel Terus Dari Kilang

Beli Emas Dari PG Jewel

Bagi anda yang mencari barang kemas berasaskan emas, maka anda tidak boleh lepaskan peluang Super Sales dari PG Jewel dari 9-11 Oktober 2020.
Harga yang ditawarkan juga menarik terus dari kilang dengan hanya dicas sebanyak RM10 untuk Workmanship

Bukan itu sahaja, anda juga boleh nikmati penghantaran PERCUMA dan juga HADIAH MISTERI bagi 100 pelanggan terawal. Maka anda perlu gunakan peluang ini untuk jadi antara yang terawal dengan membuat pembelian di https://pgmall.my/PG-Jewel.

Tambah Koleksi Gold Bar Anda Dari PG Gold Museum

Koleksi Gold Bar PG Gold Museum

Bagi penggemar Gold Bar, anda boleh dapatkan Gold Bar dengan design terbaik dari PG Gold Museum.

Kini, mereka akankan mengadakan jualan istimewa bermula 9 hingga 11 Oktober 2020.

Stay tuned.! Dan jangan lupa tarikh penting ini untuk menambah koleksi Gold Bar anda dari https://pgmall.my/Gold-Museum

Shopping Online PG Mall

Apa anda tunggu lagi, jom kita membeli belah di PG Mall sekarang. Jangan risau, mereka kini menerima segala bentuk pembayaran e-dompet dan juga payment gateway.

Untuk pengetahuan anda,

PG Mall adalah satu-satunya platform yang mempunyai semua rakan e-dompet utama seperti Maybank QRPay, TouchnGo e-wallet, Boost, GrabPay, Alipay dan lain-lain.

Untuk maklumat lanjut serta promosi mengenai PG Mall, anda boleh layari : –

#PGMall #PGJewel #Aurora #PGGoldMuseum #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #ByMalaysiansToMalaysians #BarangBaikBarangKita #PGMall4u #FreeShipping #1010sale

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

One thought on “Gemar Shopping Online? PG Mall, Port Menarik Kaki Shopping Dengan Tawaran Istimewa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *