April 24, 2024

Promosi Tiket Penerbangan Vietjet Serendah RM0 Dari 22 – 24 Okt 2019

Vietjet Promotion 2019
Tengah plan percutian hujung tahun anda?

Jangan lepaskan peluang untuk dnikmati promosi mega dari Vietjet yang menawarkan tiket penerbangan serendah RM0* melalui skim tempahan dalam tempoh 3 hari dari 22 hingga 24 Oktober 2019.

Tawaran ini sah untuk perjalanan domestik dan juga antarabangsa.

Apa yang anda perlu buat? Dapatkan promosi tiket ini sewaktu ‘golden hours’ antara 1pm – 3pm (waktu Malaysia) untuk semua laluan antarabangsa diantara Vietnam dan Malaysia, Jepun, Korea Selatan, Taiwan, Hong Kong, India, Indonesia, Thailand, Singapura, Myanmar dan Komboja.

Begitu juga dengan laluan domestik di Vietnam, serta semua laluan yang beroperasi dibawah Thai Vietjet.

Tempoh perjalanan untuk tiket promosi adalah dari 23 November 2019 hingga 30 June 2020**.

* – Tidak termasuk cukai dan yuran
** – Tidak termasuk hari cuti kebangsaan

Dengan penerbangan langsung setiap hari Vietjet dari Kuala Lumpur ke Ho Chi Minh City, terutama semasa musim perayaan di seluruh Asia, ada lebih banyak alasan mengapa anda perlu terbang ke Vietnam dan mengambil penerbangan bersambung untuk meneroka negara-negara yang berbeza dengan harga berpatutan.

Percutian Keluarga Ke Vietnam Dengan Vietjet Air

Untuk dapatkan tawaran tiket terbaik, anda digalakkan sentiasa lawati laman web Vietjet – www.vietjetair.com, Aplikasi “Vietjet Air”, Laman Facebook www.facebook.com/VietjetMalaysia dengan menekan tab “Booking”.

Pembayaran juga lebih mudah dilakukan dengan menggunakan Vietjet SkyClub, Visa/ MasterCard/ AMEX/ JCB/ KCP/ UnionPay cards.

Jom terbang bersama Vietjet untuk menerokai keindahan Vietnam, atau jelajah seluruh Asia untuk merasai tanah baru, alam megah, budaya yang unik dan masakan menarik pada harga yang berpatutan.

Tempah tiket anda di www.vietjetair.com untuk tunaikan penerbangan impian anda dari harga serendah RM0.

Jemput Follow Bro Framestone di Facebook ! Instagram ! Twitter

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

2 thoughts on “Promosi Tiket Penerbangan Vietjet Serendah RM0 Dari 22 – 24 Okt 2019

    1. tawaran macam terbang percuma.. tapi, kena berusaha untuk dapatkan.. sebabnya ada tempoh masa dan tawaran sentiasa berubah.. kena rajin usha je, mana tahu dapat ke kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *