Chewies Enters Malaysia Book Of Records
Tahniah diucapkan kepada Chewies, kerana berjaya melakar sejarah dalam Malaysia Book Of Records.

Untuk menjayakannya, 1,958 kanak-kanak bersama ibu bapa dan guru berkumpul dan menikmati bersama Gummies yang lazat untuk mencatatkan rekod terbaru ini.


Bertempat di Sunway Lagoon,

Ia berjaya mengumpulkan pelajar dari 32 buah sekolah rendah di Lembang Klang, dan mereka telah menikmati 5,000 Chewies – gummies yang lazat untuk melakar rekod “Largest Participation In An Immunity-Boosting Gummies Taking Session”.

Rekod ini dicatatkan dibawah kategori Pencapaian Manusia bagi Malaysia Book Of Records.

Wow…!!! Menarik bukan.

Lebih menarik, Bro sekeluarga serta rakan-rakan juga terlibat sama dalam menjayakan rekod bersejarah ini.
Chewies Malaysia Book of Records
Menurut CEO AJ Research & Pharma (AJRP) Sdn Bhd, Javed Ghulam Muhammad,

Cubaan Malaysia Book of Records ini merupakan satu cara kami untuk mendidik ibu bapa mengenai cara melindungi anak-anak dan diri mereka daripada kuman dengan membina sistem imun yang kuat kerana ia lebih baik mengukuhkan pertahanan pertama tubuh mereka daripada merawatnya ketika sakit. Jadi untuk mencapainya, kita perlu melengkapkan rutin harian mereka dengan penggalak sistem imun ini.

Chewies Immunolicious ini diperkaya dengan Wellmune yang merupakan sejenis gluco ploysaccharide diperoleh daripada penapisan yis yang cukup baik. Ia bertindak sebagai pengalak sistem imun semula jadi bagi kanak-kanak dan juga dewasa.

Pastil ini boleh didapati dalam 3 perisa – Mega-Mango, Super Strawberry dan Ultra-Orange.

Untuk mempertingkatan imuniti, pengambil dos harian yang disarankan adalah dua pastil untuk kanak-kanak dan empat pastil untuk orang dewasa.