October 31, 2020

Contest Spritzer +Fibre – Lelaki VS Perempuan


Siapa kata lelaki dan perempuan susah nak sekepala?

Tapi memang ada benarnya, tetapi ianya boleh dielakan sekiranya kedua-dua pihak pandai bertolak ansur dalam mencari keputusan yang sama (walaupun ada yang mengalah)

Semuanya ada dinyatakan dalam video diatas. Tonton sekarang dan mungkin anda boleh memenangi hadiah berupa iPad Mini dengan menyertai contest Spritzer +Fibre di facebook.

Spritzer Fibre Man  VS Woman
Sudahkah anda menontonnya?

So apa pendapatkan korang tentang lelaki dan juga perempuan?

Kadangkala benda kecik boleh jadi besar jika diperbesarkan oleh sebelah pihak dan sebelah pihak pula merasanya ianya tiada apa-apa.

Bila seorang wanita mengatakan ianya OK.

Ini bermakna semuanya. Yup, semuanya adalah tidak OK. Dan anda perlu persiapkan diri anda dan jangan anggap semuanya OK sehingga ianya benar-benar OK.

Spritzer Fibre Dating World
Walaupun anda sudah berkahwin,

Perkara seperti ini tetap juga berlaku. Mungkin ini sebabnya Lelaki dan Perempuan dijadikan dengan kontra antara satu sama lain. Kalau sama, macam tak best la pula kan.

Ianya bergantung pada penerimaan anda terhadap pasangan anda.

Spritzer+Fibre Viral Video Contest

Spritzer Fibre Cover Photo Contest
Cakap banyak pun tiada gunanya.

Apa kata anda berpakat dengan pasangan anda untuk menyertai Spritzer+Fibre Viral Video Contest yang sedang berlangsung di laman facebook.

Mudah je nak join contest ini.

Anda hanya perlu menonton video di atas tentang perbezaan pendapat dan tingkah laku di antara lelaki dan perempuan pada beberapa situasi tertentu, kemudian jawab soalan-soalan mudah yang diberikan berdasarkan video tersebut.

Mudah bukan?

Contoh Soalan Contest Spritzer Fibre Viral Video
Terdapat 2 soalan berbeza diajukan setiap minggu berdasarkan video.

6 minggu contest ini berlangsung dari 1 Jun hingga 13 Julai 2013. Sekarang sudah memasuki minggu ke-4. Tetapi anda masih sempat untuk menjawab soalan pada minggu-minggu terdahulu.

Apa hadiahnya?

  • Grand Prize – 3x iPad mini
  • Second Prize – 5x Olympus Tough Camera Series
  • Third Prize – 10 luggage bag

Menarik hadiahnya.

Hampir terlupa pula,

Kiranya ini Peringatan dari Bro sebelum korang sertai kontest ini.

Pastikan dulu korang Like dulu fanpage Spritzer+Fibre.

Spritzer fibre code
Sebelum korang menjawab soalan, pastikan korang korang masukkan sekali nombor siri yang boleh didapati di mana-mana botol Spritzer+Fibre yang bertarikh dari bulan April 2014 dan seterusnya.

Ini bermakna korang perlu mendapatkan Spritzer+Fibre dari pasaraya berdekatan, dan pastikan ianya bertarikh bulan April 2014 dan seterusnya (tarikh ianya dikeluarkan, bukan tarikh expired tau)

Jangan lupa kongsikan contest ini bersama pasangan anda, atau bersama keluarga dan rakan-rakan anda. Jom sertai Spritzer+Fibre Viral Video Contest

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

One thought on “Contest Spritzer +Fibre – Lelaki VS Perempuan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *