October 20, 2021

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

28 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Kisah Orang Bujang Yang Belum Kahwin

    1. tunggu sampai masanya nnti…

      minyak dah naik harga, layan nasi lain la ek…

  1. Apalagi bro, cepat cepat kumpul duit, cepat cepat kumpul awek…eh…silap…carik awek…pastu …kahwin. He he

  2. nasib baik tak tercabut hidungnya….hehe….

    yg dah kahwin tapi mengaku bujang tue bahaya….hee…

  3. Yg dah kawen ngaku bujang tu la yg bahaya tu…dah tentu ramai pompuan yg sangkut…

    Paling bahaya,kalau pompuan tu dah tau lelaki tu dah kawen,lg mau tersangkut-sangkut!

    Urm ade kne mengena ngn entry ke?hahaha

    P/s:- kalau dah sampai masa,percepatkan je la bro…hikhik

    1. he…23x bro ngaku bujang.. xde pulak yang nak sangkut.. cik pana xsudi ke…??

      lelaki yang dah kahwin nie power hhuhuu, berpengalaman & stabil he….23x

      boleh je kalau nak dikenakan :)

      p/s- ok pana.. eh sudi x jika cik pana jadi teman hidup bro.. mati lain2

    1. tue gambar google je… kalau bro buh gambar bro.. kasih lagi kasihan tau huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *