You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Sesi Mengayat Bersama Bro Framestone

17,421,305 total views, 3,126 views today

Sesi Mengayat Bersama Bro Framestone


Sesi mengayat bersama Bro Framestone, dan mangsa kali ini adalah salah seorang blogger Perak iaitu Ruzz Ezzanie

Kredit gambar buat paparazzi yang pandai mengambil gambar tanpa pengetahuan bro.

Respon dari si Ruzz Ezzanie memang terbaiklah.

Sampai bro,

Makan tak lalu, Tidur tak lena, Mimpi tak basah dibuatnye

Bicara Bro : Thank pada semua member-member dari Group Blogger Perak yang sudi invite bro ke gathering mereka kali ini.

Memang terbaik la Vanggey ini. Esoknya bersih terus sistem kumbahan bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

71 thoughts on “Sesi Mengayat Bersama Bro Framestone

    1. sama2 huhuh hope ade la trafik masuk ke blog ruzz…

      coz mesti ramai yang jeles bro x mengayat dorang he…23x

      xpasal2 je cik reena majuk nanti.. adeh kena pujuk dia nanti…

      best gak kenal ruzz

    1. xdapat la….

      suhhh suhhh g main jejauh

      dia xde dekat KL minggu nie.. kalau x, nak je lepak dengan dia

  1. hahha..gud luck la weh..hahahaa..kepada ruzz..abg doakan kalian bahagia..sob sob sob…ahaks..ha..nak masuk line kena ar baik ngan abgnya dulu..hahaha..aku kan abg? ๐Ÿ˜›

    1. Eh abg… abg sihat hari nie…

      jom main angry birds he…23x

      demn.. belum terniat lagi nak masuk line… tapi aku tengah mencari gak nie

    2. amboiiiiiiiiiii….apa abg ni?ngegade ea. yng ni mg nk kena belasah! siap ahad ni.adik belasah abg!!

    3. he..23x boleh main dengan chrome kan…

      bukan xnak turun ipoh.. aku turun baru2 nie pun habis ratus2 gak beb…

      lain la ade bunga di sana…

      tapi gaya cam xde je kan

    1. bukan xnk melangkah.. takut silap langkah je…

      so bro masih mencari lagi yang terbaik buat diri bro

Leave a Reply

Top