Thank buat Heliza yang sudi join gathering semalam.

Dan maaf dari bro sebab tak dapat nak teman Ija lunch petang semalam. Ija pun tahu kan cam mana bznya bro semalam.

Hope si dia bro & syahirul memberi layanan yang menarik buat Ija time lunch :)

Jatuh bangunnya seorang itu,

Bergantung pada “teman istimewa” yang ada di sisinya.

Mungkin itu yang terjadi kepada bro. Dari zaman sekolah, university dan sehingga sekarang. Insan istimewa ini yang banyak memberi kekuatan kepada bro [anyway Ija lagi tahu kan he..23x ops.. nie rahsia kita berdua je], kahwin jemput bro.

Ok next time bro teman ija makan ek :)

Bicara Bro : Jika dulu bro tertingal kunci kereta dalam kereta sebab teringat kat Heliza.

Pagi ini bro mandi tertinggal tuala dalam bilik. Adeh… balut dengan kain pelekat je la he…23x [selamat masuk bilik air pakai kain pelekat]