You are here
Home > Sahabat Blogger > Tahniah Buat Mereka Yang Menjayakan 1st Gathering Sahabat Blogger

17,422,536 total views, 4,357 views today

Tahniah Buat Mereka Yang Menjayakan 1st Gathering Sahabat Blogger

Alhamdulillah

Gathering pertama buat group facebook sahabat blogger berjalan dengan lancar.

Thank buat semua admin yang bertungkus lumus selama ini.

Dan beberapa blogger yang sudi mempromosi dan memberi kerjasama dalam menjayakan event ini. [Ben Ashaari]

Tidak lupa pada media rasmi untuk gathering kali ini iaitu 1Tube.My & juga buat kekasih hati yang memang tak akan jadi milik bro iaitu Heliza Helmi.

Dan pihak-pihak 3rd parti yang menjayakan event kali ini.[Pengurusan Berjaya Times Square]

Bicara Bro :Bro tak sangka masih mampu menguruskan event cam nie lagi dengan jayanya cam zaman bro muda2 dulu.

Hope tiada yang hearth feeling lepas nie dengan bro.

Bro bersusah payah mengajak Heliza untuk turun sama untuk support event kita ini πŸ™‚

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

59 thoughts on “Tahniah Buat Mereka Yang Menjayakan 1st Gathering Sahabat Blogger

    1. nie gambar bro amik kat facebook orang lain je.. bro td update then g amik ayah baru balik dari Hong Kong

      Then terus runner balik Perak..

      Nak pic Heliza…?? Tgu la orang lain upload.. sape la bro nie kan nak bergambar dengan Heliza tue T-T

    1. sama2 yuyu.. thank buat yuyu juga sebab sudi datang he..23x

      sama2 huhu… suka ek jumpe heliza.. jenuh tiap2 malam bro msg pujuk die… die dah seminggu majuk degn bro..

    1. sila tag gamabr sendiri kat blog bro [kalau la blog bro nie ada function cam facebook]

      p/s- mack zuckerberg.. sila create plugin untuk tag pic kat blog he..23x

    1. alhamdulillah.. ramai gak yang join…

      kerjasama dari pihak ke-3 pun ok untuk menjayakan event ini πŸ™‚

    1. walaupun bro dengan heliza hanya buah hati yang tidak pernah jadi…

      bro tetap akan ingat pada die… dan ajak dia join or lepak dengan bro..

      tapi dia hanya akan ingat bro time makan je T-T

    1. alhamdulillah xsesak pun…

      pihak times sqaure siap bagi kawasan khas untuk kami lagi πŸ™‚

      sorry,

      bro hanya harap ramai2 promotekan.. rasenye hari2 bro tweetkan… ke mu x follow bro kat tweeter nie…

      baik ngaku he..23x

    1. Thank…

      sorry la.. bro bukan blogger popular yang rajin promote blog…

      dengam kerjaya n kena uruskan 4-5 blog xtermasuk jadi ghost writer untuk blog orang lain.. T-T

      anyway thank sebab datang

    1. Thank… jom buat kat UTP nk…?? if dapat buat.. bukan takat gath… bengkel pun boleh… klu nk la kan

    1. sama2 huhuhu

      bila lagi nk wat cam nie.. n banyak pihak terlibat sama untuk menjayakannya πŸ™‚

      ops.. eh he..23x

      selamat cikgu.. kalau ex… bro lari dlu la ek

  1. wah! gambo fiq besar2 ada tuh..hehe…entry fiq tuh bukan xmo boh gmbo bro.tapi yg my camera tak clear…so yang ada dlm album fb tuh fiq da link dalam entry :)..xpe la..demi bro nanti fiq edit boh gambo bro

    1. thank fiq.. bukan ape.. cam xde pic bro dah kat mane.. klu x leh cilok buh kat blog bro nie..

      bro lagi la.. xde langsung gambar T-T

    1. sama2 huhuhu… menyesal x mintak korang join ice breaking.. baru nampaklagi mesra…

      πŸ™‚

      tanpa korang.. pasti gath kali ini kurang seri n kesannya di hati kami…

    2. ayat kena power.. baru cik mia cair.. nnt senang nk deal lagi kan…

      tanpa korang.. baru terasa cam gath kali nie nmpk gah.. n berbaloi untuk heliza datang n berbaloi untuk korang dapat heliza..

      ae project ke dgn die.. psssstt2 la dengan bro

    3. dahh cair ni. ngee. :p
      betol tuu. berbaloi dpt shoot 5sec video dgn heliza.

      pssstt psst..insyaAllah ada project. nanti mia roger roger bro ! ahha.

  2. Tahniah..

    Kerana berjaya menganjurkan 1st Gathering sahabat Blogger..

    Semoga boleh menganjurkan event seperti ini lagi pada masa akan datang.. Manale tahu dapat joint bila dah berpindah ke semenanjung nanti..

Leave a Reply

Top