Mana nak cari video terlampau nie ek. Jenuh bro search masih belum ditemui.

Dasyat gak wartawan Kosmo! nie ek. Dah puas layan, baru nak wat pendedahan. Pandai cari cerita panas. Sedangkan benda ini lagi mengaibkan orang nak membuat orang mula terpengaruh hendak mencarinya.

Oh.. Aduhai… Perlu ke mention nama video n berapa jumlah serta siapa yang terlibat. Tak perlu.

Dosa masuk akaun sendiri. Sebar Aib pada setiap orang pun masuk akaun sendiri gak [kalau sorang satu dosa… kalau berjuta pembaca yang tergerak hati nak mencarinya, dah berapa juta dosa].

Duit dari hebah perkara aib masuk jadi darah daging sendiri belumĀ  lagi bagi kat anak bini.

Entry ini adalah sambungan dari entry sebelum ini.

Update terbaru selepas pukul 11 malam iaitu beberapa jam selepas entry ini dipublish

adegan seks ustazah

9 keyword yang meletup di blog bro dalam beberapa jam “Ustazah”

cet korang… tue baru update skrg. If dari pagi td..entah berapa banyak yang search bnde2 cam nie

Kaunter Khidmat Masyarakat bersama BroFramestone