Kalau dah namanya Islam, pasti ada yang mencari kesalahan untuk memblame Islam.
Ini sambung dari entry bro semalam mengenai Isu Islam Pada Nama.
Islam pernah dikecam kerna nampak tidak menjaga hal asasi wanita dari segi berpakaian mahupun pergaulan.
Mereka nampak yang buruk sahaja.
Bila ada yang terbuka sikit kebebasannya, mula satu persatu korang tetap gak nak blame. [Suka ek bab-bab yang menjatuhkan agama Islam].
Eksekutif pemasaran berusia 24 tahun itu mencatat sejarah menjadi wanita Islam pertama berketurunan Arab Lebanon memenangi pertandingan Ratu Cantik USA di Las Vegas pada Ahad lalu.
Bagaimanapun, imej bersih Rima tercalar setelah laman web sebuah stesen radio di AS menyiarkan gambar dia menari di pentas dengan cuma memakai seluar pendek, baju ketat dan kasut tinggi semasa menyertai pertandingan tarian tiang di sebuah kelab tarian lucah di negeri Detroit pada 2007.
Setiap dasar asal dalam Islam ditubuhkan bersebab. Tidak perlu disangkal. Sekali sangkal.. seluruh keturunan akan hancur satu per satu.
Allah swt menetapkan sesuatu pada tempatnya bersebab. Tidak perlu disangkal.
& jangan politikan isu ini yang pasti menampakkan ketidak hormatan anda pada agama sendiri.
p/s- ada sebab kenapa lelaki dibenarkan kahwin lebih dari seorang. Fikir-fikiran & selamat beramal.
Jangan sangkal atau mencari point untuk tidak membenarkan lelaki tidak berkahwin lebih.
hoho
bro pon buat tajuk ni gak
mantap2
lebih kurang la…
tapi isu yang berbeza sikit je huhuu…. isu nie dari semlam lagi bro dh wat
salam..1st time datang sni ni..
huh teruk betuk org islam zaman sekarang..agaknya juri pertandingan ratu cantik tu sengaja bagi si rima tu menang supaya boleh highlight bahawa islam ni teruk..bnyk betul cabaran org islam..
thank coz sudi dtg ke teratak buruk bro nie….
orang islam dari dulu lagi memang cam nie.. tue pasal agama islam diturunkan kepada mereka dulu.
mungkin juga itu propaganda mereka.. siapa yang tahu kan…
dan mungkin juga ini dijadikan salah satu cara nk tarik orang islam terutama dari arab untuk bertukar2 agama n peganggan
aik bro..len mcm je pesanan last tu. jgn cari point utk tidak benarkan lelaki kawen lagi..hehehe
hurm…sepatutnya Rima dah fikirkan baik buruknya menyertai pertandingan ini. dia pasti dah ebrsedia mental dan fizikal. doa kita agar dia kekal dalam Islam dan tiada lagi orang Islam yg nak join ratu2 cantik ni.
ops he…23x hoho huhuhu erm he..23x
yup.. mane yang baik.. kite permudahkan… isteri boleh mendapat dosa jika tidak mengizinakn si lelaki untuk berkahwin lagi sedangkan dia membenarkan laki mereka berzina walaupun tanpa pengetahuan mereka..
dosa2 free tue… sikit pun xtau…
ini bukan Islam yang sebenar, agenda nak menjatuhkan Islam
mungkin juga…
siapa yang tahu kan huhuhu…
macam ada konspirasi je kemenangan awek lebanon ni..
mngkin juga..
ke diberi kemenangan untuk sesuatu kot
lawa tu. tapi, sayang yea…… hang sexy sgt T____T
ade ke ppuan sanggup di madukan kan….?? hhahhaha
hmmmm entahlah kan…… image tercemar
lawa n gebu lagi ai….
hehhehehhe
ok…
ape kate yanie calonkan diri untuk miss blogger malaysia 2010 he..23x
yanie moh join contest bro leh…lagipun kite dh lama kenal… mane tahu bro bersara terus lepas nie
oh..kelu lidah tgk semua ni..
tak reti nak komen..nazz bace je la bro eh..beringat2 je..