17,167,081 total views, 601 views today

Selfie Keluarga Mertua Masuk Astro Awani

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Monopod Selfie
Tempoh hari gua ada update upload gambar Selfie sebelah keluarga mertua di laman sosial. Tak sangka pula gambar ini tersiar di tv pula.

Popular la keluarga mertua gua.

Gambar ini terpilih dan dimasukan diawal VT untuk rancangan KiniTrending di Astro Awani.

Gambar Selfie Keluarga Mertua Masuk Astro Awani
Korang boleh tonton sedikit sedutan di laman web Astro Awani.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Selfie Keluarga Mertua Masuk Astro Awani

  1. haha.. tu diaaa…

    selamat hari raya, bro sekeluarga!

    maaf zahir batin..

  2. bro mmg glamor pun… asyik masuk tv je. hee…

  3. memang hebat punya… glamor beb..

  4. Perghh untunglah ade keluarga mentua..
    saya takde2 lagi nih.. haha

  5. bertuah bro..dan bertambah glamer lagi selepas ini..

  6. Bertuah badan. Sememang bro pun sudah cukup femes masakan dipanggil untuk beri talk di universiti. 🙂

  7. bestnya masuk TV..
    teringin juga nak masuk TV:)

  8. Tahniah.. jadi trendsetter ni.

    Besar amanah Allah swt bagi dengan pengaruh tuan ni.

  9. haaaa… bro di mana2.. dengan family sekali^^

Leave a Comment