April 16, 2024

Penjagaan Kaki Dengan Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Scholl Velvet Smooth Express Pedi
Bro nak perkenalkan satu produk terbaru untuk penjagaan kaki anda – Scholl Velvet Smooth Express Pedi.

Produk terbaru dari Scholl untuk mereka yang tiada masa untuk mendapatkan rawatan bagi masalah kulit kaki dan ianya memudahkan anda melakukan penjagaan kaki di rumah.

Boleh dikatakan,

Dalam sehari, kita menghabiskan masa 2-4 jam berjalan dimana ianya lebih kurang 8000 ke 10,000 tapak. Ini menyebabkan beberapa kawasan pada kaki anda mengalami masalah (kulit mati/keras atau merekah pada bahagian tertentu)

Ianya menjejaskan penampilan kaki anda sekiranya ianya tidak tertutup.

Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Dengan Scholl Velvet Smooth Express Pedi, anda boleh menghilangkan masalah ini dalam beberapa minit hanya di rumah.

Ianya amat mudah digunakan dan direkan untuk memudahkan anda mendapatkan kaki yang cantik dan menarik. Dalam masa beberapa minit, anda boleh menghilangkan kulit mati/keras atau merekah pada kaki anda.

Ia hadir dengan kepala roller Micralumina yang boleh berputar untuk membuang kulit keras yang kering dengan sekali guna dengan penggunaan secara lembut. Tidak memerlukan tekanan pada permukaan kulit. Jika tekanan diberikan secara berlebihan, ianya akan berhenti secara automatik.

Dengan sekali penggunaan, anda boleh mendapat keputusan yang hampir serupa atau mungkin lebih lagi jika dibandingkan dengan sesi spa kaki profesional. Secara tidak langsung dapat menjimatkan kos anda untuk penjagaan kaki.

Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Ianya sesuai untuk dibawa mengembara,

Designnya yang simple dan kecil memudahkan anda membawa Scholl Velvet Smooth Express Pedi ke mana-mana untuk penjagaan kaki anda.

Anda boleh dapatkan Scholl Velvet Smooth Express Pedi dari farmasi terpilih pada harga RM129.90.

Ianya hanya boleh digunakan sehingga 12 kali untuk kedua-dua belah kaki. Dan anda boleh dapatkan penganti kepala roller yang dijual secara berasingan pada harga RM49.90 (untuk 2 kepala roller)

Sekiranya anda ingin merasakan sendiri pengalaman menggunakan Scholl Velvet Smooth Express Pedi.

Anda boleh dapat ke One Utama Shopping Centre (Concourse, Old Wing berdekatan dengan Watsons) pada 6 – 10 Ogos 2014 dari pukul 10.30 pagi hingga 9.30 malam.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari www.velvetsmooth.com.my dan nikmati tawaran seluruh negara – RM10 diskaun bermula dari 1 Ogos 2014.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

6 thoughts on “Penjagaan Kaki Dengan Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *