You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Budaya Hari Raya : Monopod Dimana-Mana

Budaya Hari Raya : Monopod Dimana-Mana

Monopod Selfie
Rasanya tahun ini, hari raya dimeriahkan dengan monopod.

Pergi raya ke mana saja, pasti anda yang mengeluarkan monopod memasing untuk selfie. Masing-masing menayang kamera handphone memasing bersama Monopod.

Paling gempak, bila ada camera GoPro atau yang seakan dengannya.

Bila buka facebook,

Memasing tayang gambar yang diambil dengan monopod memasing. Tapi tak pasti itu monopod sendiri atau pinjam orang lain punya.

Rasanya RM15 dah boleh dapat benda ala ini.

Monopod Terpanjang Hari Raya Aidil Fitri

Kalau rasa tak mampu nak beli, tak sempat nak beli atau rasa macam tak cukup panjang batang monopod anda.

Mungkin anda boleh gunakan benda yang seangkatan dengannya. Contoh seperti dalam gambar diatas he..23x Baru nampak lain dari yang lain.

Tetapi…

Monopod Selfie
Tolong elakkan upload gambar bebukan time raya ini.

Filter dulu sebelum upload.

Ini kes terkini.

#selfie dekat tanah perkuburan.

Tapi kalau korang usha betul-betul. Mamat tue tengah berdiri betul2 atas kubur. #KauDahKenapa

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

8 thoughts on “Budaya Hari Raya : Monopod Dimana-Mana

  1. Tak salah nak berselfie tapi saban hari ramai yang makin rakus. Bagi konah sendiri selfie kena bertempat. Ini kubur pun nak berselfie…jangankan pergi kubur, orang sibuk kapankan jenazah pun nak berselfie…nak bergambar tu biar bertempat.

  2. Ikut kajian terbaru.. orang yang gila ber selfie ni

    ada masalah perlukan perhatian.. pentingkan diri sendiri.

    Kurang sensitif.

    Kajian universiti barat.. Macam betul kan..

    Kalau tidak takkanlah mamat tu selfie pijak kubur orang.

Leave a Reply

Top